Kaj vse potrebujete za izjemen spanec?

Da bi se lahko spopadli z naglicami in bremeni vsakdana, morate biti spočiti. To vam bo uspelo le, če bo vaše celotno spalno okolje čimbolj udobno in zdravju prijazno.
Optimalno spalno okolje sestavljajo:
•    kakovostno ležišče, ki nudi vašemu telesu potrebno oporo in ščiti vaše zdravje,
•    letvice, ki skrbijo za pravilno lego in zračnost ležišča,
•    ustrezen vzglavnik za podporo ramenom, vratu in glavi in
•    primerna odeja ali pregrinjalo.
Kvaliteta vašega spanja je odvisna tudi od tega, kateri vzglavnik in letvene podlage uporabljate
Če se boste odločili za nakup ležišča in boste pri počitku uporabljali vzglavnik slabše kvalitete, s tem ne boste rešili težav. Še več, lahko jih boste s tem celo povzročili ali si stanje precej poslabšali. Nepravilna lega glave lahko povzroča bolečine v zgornjem delu hrbtenice, vratu in ramenih …
Kako lahko z Dormeo izdelki še izboljšate vaš spanec, zdravje in produktivnost?
Dormeo vzglavniki so bili razviti z namenom, da nudijo vašemu vratu in glavi pravilno lego in maksimalno podporo. Izbirate lahko med anatomsko oblikovanimi vzglavniki, svilenimi ali klasičnimi, vsem pa je skupna absolutna kvaliteta in vzdržljivost.
Da bi bilo udobje na vašem ležišču maksimalno, vam priporočamo letvene podlage, s katerimi boste preprečili nastanek vlage in svojemu ležišču podaljšali življenjsko dobo!
Dormeo letvene podlage omogočajo zdrav spanec, saj je vaše telo v najprimernejšem – ergonomskem položaju. Obenem preprečujejo nabiranje vlage, ki je pogost vzrok za razvoj alergenov. Vir:www.dormeo.net