Jessica in Europa Donna skupaj v boju proti raku dojk

Mojca Senčar in Slavica Bizjan. Združeni smo močnejši.

Članice združenja Europa Donna so že kar nekaj časa v veseli aktivnosti letošnjega roza oktobra, ki ga nadaljujejo v ritmu in pod sloganom Lep je dan in mu dodajajo podslogan Zaplešite za zdravje. Z njimi so bili zato tudi njihovi zvesti podporniki plesalci Bolera v koreografiji Matevža Česna. Za njimi in pred njimi je cel kup osvojenih naslovov najboljših plesalcev v Evropi in na svetu, pravkar so se vrnili iz Gibraltarja, kjer so osvojili zlato, srebro in bron na evropskem prvenstvu v jazzu.

Katja Mihelič direktorica Maxija ter Slavica in Janez Bizjan
Že tradicionalno se članice in podporniki Europe Donne v roza oktobru dobivajo v Maxiju. Podjetje Bizjan&Co, genaralni zastopnik za naravno nego nohtov Jessica, pa že tradicionalno donira sredstva združenju Europa Donna. Direktorica podjetja Slavica Bizjan in njen mož Janez vsako leto namenita okroglega tisočaka Slovenskemu Združenju Europa Donna. Tako je bilo tudi letos, ko je direktorica podjetja Bizjan&Co, ki je nosilec naziva Zaupanja vredno podjetje, Slavica Bizjan, predsednici Združenja Europa Donna Mojci Senčar predala ček.
Članice Europa Donna
"Rožnati oktober je  svetovni mesec proti raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto za rakom dojk zboli več kot 1200 žensk. V ta namen vsako leto oktobra po slovenskih mestih potekajo različne akcije, s katerimi želimo osvestiti in opozoriti na pomen pravočasnega odkrivanja i zdravljenja bolezni. Tudi letos rožnati oktober poteka pod geslom Lep je dan, in veseli smo, da je z nami že četrto leto tudi podjetje Bizjan&Co, ki s svojo pozitivno naravnanostjo in nesebičnostjo darujeta vsako leto tisoč evrov v sklad našega združenja. Draga Slavica Bizjan, dragi Janez Bizjan, vajin prispevek bomo uporabili v aktivnostih našega združenja. Hvala, ker sta z nami tudi v teh težkih časih," je ob tej priložnosti povedala Mojca Senčar.
Plesalci Bolera v koreografiji Matevža Česna
Pridružite se vsem oktobrskim aktivnostim Europe Donne in tudi zaplešite na dan zdravih dojk 15. oktobra točno ob 11.00. Sočasno se bo plesalo  v Novem mestu, Slovenski Bistrici in Ljubljani. Lep je dan!
… (foto: Mediaspeed)
Pa poglejmo še, kaj je za to jesen skreirala mojstrica Jessica. To jesen boste v znamenju kolekcije La Vie Boheme in pa revolucionarnega Phēnoma. Obstaja samo en način, kako morate delovati, in to je Boho Chic lahkotna prefinjenost. Močan vpliv mode in barv iz 70-ih, ki določajo samoizražanje in individualnost. Kolekcija za jesen 2015 je androgena, uniseks barvna paleta, ki meša barve iz nasprotnih si strani barvnega spektra, seveda so njen navdih zemeljske nevtralne barve z vrsto drznih barv, ki odražajo upanje, zabavo in fantazijo. Na voljo je v šestih odtenkih tudi v Geleration obliki.
Phenom namreč predstavlja revolucionaren preboj v tehnologiji lakov za nohte. Sistem Phēnom je namenjen profesionalnim manikerjem in vsakomur, ki išče popolno kombinacijo gelnega sijaja, hitrega sušenja, dolgotrajne obstojnosti brez luščenja in preprostega odstranjevanja. Odkrijte fenomenalno novost v lakih za nohte z novim Jessica Phenom sistemom, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost lakiranja in perfektno manikiro 1-2-3: JESSICA podlak + VIVID BARVE (24 odtenkov izključno pri Jessica Vartoughian) + FINAL sijaj. "Ti laki so za proizvodnjo težji, a odporni na krušenje in z vrhunskim sijajem," pojasnjuje Jessica Vartoughian, ustanoviteljica in glavna izvršna direktorica Jessica Cosmetics International, Inc. Magija je, da Phenom pravzaprav omogoča trdoto in sijaj le z izpostavljenostjo notranji in zunanji naravni svetlobi. Vse to sta potrdili tudi manikerki na druženju Saška in Hana. Maxi je pripravil nekaj odličnih in zdravih smootijev.

View Gallery 7 Photos