Jagode in čokolada. Da bo pomladni dan še bolj nasmejan.

Dolgo pričakovana pomlad že trka na vrata in nas razveseljuje s svojimi živahnimi barvami. Pri Oriflamu so za vas pripravili izdelke, s katerimi boste še bolj žareči in nasmejani stopali v sončne dni.
 

Love Potion Secrets parfumska voda bo z dekadentno mešanico, ki izraža bele jagode, v srcu pa nosi zapeljivo kombinacijo belih rož, prav gotovo osvojila in očarala s svojim brbotajočim vonjem! Spodnje note prinašajo skrivnosten, čuten vonj, saj vas ovijejo v kremasti jantar, sandalovino in razveseljive note čokolade. Prvič v zgodovini parfumerije se v tej dišavi pojavi akord, ki je sestavljen iz poživljajočih belih jagod, namočenih v okusno belo čokolado. Ta čutna, afrodizična kombinacija ima čudovito gurmanski karakter, zato se ji ni mogoče upreti.
Kolekcija The ONE temelji na kakovosti in stilu, ki sta zaščitni znak Oriflamovih izdelkov, hkrati pa meje premika še dlje ter s tem odseva klasičen šik z modnih brvi! The ONE Everlasting tekoči puder je s svojo izjemno polno prekrivnostjo ter naravnim in udobnim občutkom pri nošenju obstojen kar do 24 ur, SkinRenew kompleks pa poživlja, obnavlja in zavaruje vašo kožo. Puder z zaščitnim faktorjem ZF 30 vas varuje tudi ob izpostavljenosti soncu.
Srečo v steklenički pa so tokrat ustvarili za močnejši spol – tu je Happydisiac zanj toaletna voda! Občutek sreče se bo s pomočjo tega čarobnega vonja dvignil v neslutene dišave: to je ultimativen način, s katerim lahko izrazite svoje veselje do življenja! Dišava z vonjem limet, optimističnim srcem ter čutnimi in možatimi spodnjimi notami poskrbi za nasmeh do ušes.

View Gallery 4 Photos