Fantastična Donna Karan z novima vonjema

Ničesar ne moremo primerjati z brizgom novega svežega vonja, ki nas popelje v vroče sončne dni poletja. V zraku zaveje občutek optimizma, veselja in drobnih kapric vsakega posameznika. Tako  neustavljivo je vabljiv kot prvo sadje in cvetoči vozički v Centralnem parku NY. Srce se vznemiri in vaši čuti zapojejo.
O DKNY Be Delicious: Pet let stara, je DKNY Be Delicious zdaj že veliko več kot le dišava. Je New York City v stanju duha, načinu življenja, obljuba o tem, kaj bi lahko bilo. Njen potrošnik je sodobna Eva, iskriva ženska bogatega duha, spontana in seveda seksi. Poleg originalne dišave Be Delicious, so v družini dišav še  Be Delicious Fresh Blossom in različne sezonske, omejene izdaje, kot je tudi novi par Juiced.
Kot mesto, v katerem je dobila navdih, je DKNY pripravljena na ljubezen, življenje in dogodivščine. To je preprosto DELICIOUS. Pred vami sta dva nova vonja.

Be Delicious Juiced, sočni nektar ekstrakta jabolka New Yorka in Fresh Blossom Juiced, s sladkorjem bogate zdrobljene cvetove vrtnice. Potopljen v značilno slastnost, vsak vonj Juiced zagotavlja pravo eksplozijo svežine in energijo svetlobe za vašega duha v toplih dneh, ki so pred nami. DKNY Be Delicious Juiced je mešanica zrelih jabolk in sočnega sadja. Sočna jabolka v srcu dišave so obkrožena s spogledljivim odmerekom cvetov hruške in zlatega nektarja manga. Šmarnica in bela potonika dišavi dodata živahen cvetni značaj, ki ga nadgrajujejo venčni listi vijolice. Končni pečat hladni osvežitvi zagotavljajo kremaste lesne note in bela ambra.
DKNY Fresh Blossom Juiced je mešanica pravkar nabranih cvetnih lističev. Dišavo odprejo note grenivke, frezije, sočnega črnega ribeza in pasijonke. Ta lahka, sveža dišava je kot nalašč ustvarjena za poletje. V srcu dišave je jabolko, obdano s šmarnico, cvetnimi listi roza vrtnice in sladkim grahom. Les palisandra, pršec vetiverja in belega mošusa dišavi dodajo končno mehkobo.
Obe dišavi sta na voljo v 50ml (45,00€) in 30ml (29,90€) stekleničkah v obliki jabolka.
Ekskluzivno na prodajnih mestih Muller.