Do gladke kože in mladostnega videza brez lepotnega kirurga

O pomembnosti kolagena, ki je najpomembnejši strukturni protein in nepogrešljivi gradnik kože, las in nohtov, se na veliko govori in piše. V Kozmetiki Afrodita so ob lansiranju nove obrazne nege 4D Collagen za javnosti pripravili pogovorni šov o kolagenu, ki so ga na zanimiv način izpeljali voditeljica Betka Šuhel z gosti: Natašo Pinoza – Afroditino ambasadorko ter obraz linije 4D Collagen, Andrejo Sterle Podobnik  – himalajsko princeso in Slovenko leta ter dr. Ernestom Novakom – ognjenim kirurgom z dolgoletno lepotno prakso.

Betka Štuhel (z leve), Nataša Pinoza, Danica Zorin Mijošek, ustanoviteljica Kozmetike Afrodita, Ernest Novak in Andreja Sterle Podobnik.
Gostje so vsak na svoj način povezani z Afrodito, pa tudi o kolagenu so imeli kaj povedati, saj le-ta z naravnim procesom staranja v tridesetih letih degradira, kar se kaže v porušeni enakomerni strukturi dermalnega tkiva. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, poimenovana 4D Collagen, uspešno gladi nastale težave kože. Temelji na napredni, večnivojski kolagenski formulaciji z morskim kolagenom in biološko aktivnimi peptidi, ki na površini kože zagotavlja takojšen učinek liftinga, v globljih plasteh kože pa dolgoročno spodbudi tvorbo kolagena. Posledično se zmanjša pojavnost linij in gub celo do 31 odstotkov ter opazno izboljša tonus kože. Obljublja torej pravi preporod kože ter je več kot lifting.
Nova Afroditina obrazna linija 4D Collagen vsebuje serum, kremo za okoli oči, kremi za suho in mešano kožo, ampule za pomlajevanje ter sleeping masko.
Linija izdelkov ima širok spekter za vse potrebe kože po tridesetem letu: vlažilni serum za intenzivni občutek hidratacije, kremi za normalno-mešano kožo in za suho kožo, očesno kremo za spočit pogled, sleeping masko za popolno nego kar med spanjem ter ampule za 7-dnevno maxi pomlajevanje. Veliko število predstavnikov medijev, sveta slavnih ter lepotnih blogerk je po šovu nadaljevalo druženje še v Afroditinem lepotnem kotičku, kjer so lahko občutili ter preizkusili vse predstavljene izdelke linije 4D Collagen, strokovnjaki Kozmetike Afrodita pa so seveda z veseljem odgovorili tudi na vsa zastavljena vprašanja o pravilni in kakovostni negi kože.
Afroditine kreme navdušujejo mnoge znane Slovenke, tudi komičarko Ano Marijo Mitić.
View Gallery 4 Photos