Diners Club Style kartica. Must have za vse ljubitelje prefinjenega okusa

Ambasadorja kartice Diners Club Style Hermina Kovačič in David Radonjić.

Podjetje Diners Club Slovenija je predstavilo novost na slovenskem trgu, prvo plačilno-kreditno Diners Club Style kartico, ki bo navduševala tako moške kot ženske – vse tiste, ki ljubijo modo, nego, lepoto, dizajn in kulinariko ter si hkrati želijo ugodnejših nakupov. Prva style kartica v Sloveniji namreč združuje neposredne ugodnosti in popuste pri več kot 50 partnerjev in na več kot 110 prodajnih mestih.

Diners Club Style kartica, prva plačilno-kreditna kartica v Sloveniji, ki jo je družba Diners Club Slovenija predstavila 12.12. 2012 točno opoldne, je namenjena vsem ljubiteljem lepega. Navduševala bo tako moške kot ženske – vse tiste, ki ljubijo modo, nego, lepoto, design in kulinariko ter si hkrati želijo ugodnješih nakupov. Kartica bo tako zagotovo  postala “must have” dodatek vseh s prefinjenim okusom in samosvojim stilom. Kartica  namreč  poleg vseh poznanih ugodnosti klasičnih Diners Club kartic nudi še številne druge ugodnosti in omogoča nakupne popuste pri več kot 50 partnerjih na več kot 110 prodajnih mestih. Z novo kartico boste dobili najboljše v modi, oblikovanju, lepoti in kulinariki.
Brina Černetič, svetovalka uprave Diners Cluba Slovenije (levo) in Hermina Kovačič.
Diners Club Style bo imetnikom omogočala prihranke in enostavno nakupovanje, saj bo popust obračunan že pri samem plačilu na več kot 110 prodajnih mestih. Imetniki bodo ekskluzivno deležni sezonskih akcijskih ponudb partnerjev, dobili bodo vabila na otvoritve in njihove dogodke in prvi bodo obveščeni o novostih in trendih na zgoraj omenjenih področjih.  Imetnikom bo kartica omogočala tudi druženje na predstavitvah novih kolekcij, nočnih nakupovanjih ter drugih posebnih dogodkih.
… pri Dinersu so svojo novo plačilno-kreditno kartico predstavili 12.12. 2012 točno ob 12. uri …
Nova kartica Diners Club Style, je namenjena tistim ženskam in moškim, ki cenijo lepoto in si želijo uživati v modnih izdelkih, dobri hrani ter kakovostno poskrbeti zase, hkrati pa cenijo veliko izbiro, popuste in ugodnosti. Seznam partnerjev se bo vseskozi dopolnjeval, predvsem v skladu z željami imetnikov Diners Club Style kartice. Načrtujejo, da bo v naslednjega pol leta kartica ponujala ugodnosti in popuste več kot 70 partnerjev. Za zdaj se je Diners Club pri ustvarjanju kartice povezal predvsem s partnerji v prestolnici, v prihodnosti pa načrtujejo tudi povezave s partnerji po drugih slovenskih mestih.
Z novinarko in stilsko ikono Hermino Kovačič in vzhajajočo modno zvezdo Davidom Radonjićem je kartica Diners Club Style dobila tudi podobo in glas.  Ambasadorja sta postala zato, ker predstavljata vrednote, cilje in poslanstvo kartice Diners Club Style.

View Gallery 5 Photos