Dimensione Danza je nazaj, in sicer v Hali A v ljubljanskem BTC-ju!

Pogrešali smo jo, zdaj je nazaj! Bravo za Dimensione Danza!

Prav na mednarodni dan žena je v Slovenijo po nekaj letih spet prispela prva blagovna znamka, ki je inspiracijo za oblačila poiskala v svetu plesa. Dimensione Danza je svoja vrata odprla v ljubljanskem BTC-ju, v zgornjem pritličju Hale A.

Voditeljica Špela Močnik
"Dimenzione Danza je prva blagovna znamka, ki skozi oblačila ponosno pripoveduje zgodbo plesa v vseh njegovih oblikah. Kakovostna oblačila izražajo edinstven slog ženstvenosti. Dimensione Danza je več kot moda. Dimensione Danza je življenjski stil. Je pokončna drža. Je dimenzija. Vaša dimenzija," je predstavnike medijev, blogerke in znane osebnosti nagovorila voditeljica dogodka Špela Močnik, tudi sama modna navdušenka.
Danica Lovenjak in zastopnica za Dimensione Danza Zala Brodnik Rahle
Zasluge za vrnitev te priljubljene blagovne znamke ima Zala Brodnik Rahne, zastopnica za Dimensione Danza Slovenija, ki je ob tej priložnosti povedala: "Dimensione Danza je znamka, ki jo spremljam praktično od začetka, in moram reči, da sem jo močno pogrešala zadnja tri leta, ko je pri nas ni bilo več moč kupiti. Takrat se mi je porodila ideja, da bi jo morda lahko jaz pripeljala nazaj. Želja je postajala vse močnejša, kmalu prerasla v dejanja in z današnjim dnem postala resničnost. Iskreno se vam zahvaljujem, da ste danes z menoj ob tem pomembnem trenutku, in upam, da vam bo Dimensione Danza prirasla k srcu tako, kot je meni." Po uradnem delu je sledil ogled kolekcije, prijetno kramljanje ob penini in izbranih sladicah. Nakupovanju se ni bilo moč upreti in tako so prvi kosi kolekcije že dobili nove lastnice.
Ana Marija Mitič in koreograf Matevž Česen
Blagovno znamko Dimensione Danza sta v Milanu ustanovila Nadia Necchi, sicer baletna plesalka, in njen mož, priznani stilist Enrico Baroni. Strast do svojega dela sta prepletla v čudovito zgodbo in tako je leta 1983 nastala prva kolekcija oblačil s pridihom plesnega sveta. Navdih sta našla na Broadwayu, kjer sta opazovala oprave plesalcev med vajami in v telovadnicah. Danes Dimensione Danza poleg široke palete oblačil za ženske in prikupne otroške kolekcije vsebuje še kolekcijo obutve za prosti čas. Dimensione Danza spremlja ženske v njihovem vsakdanu. Tehničnost tkanin, tipičnih za svet plesa, je spojila z ženstvenostjo in velikim poudarkom na detajlih. Združila je potrebo po praktičnosti, udobju in vsestranskosti oblačil.
Po dogodku so uspehu nazdravile; Jelena Vadnjal, ki je poskrbela za sladke dobrote, zastopnica Dimensione Danza za Slovenijo Zala Brodnik Rahne, projektantka notranje opreme Špela Avsenek, organizatorka dogodka Nina Urbančič Romih in povezovalka dogodka Špela Močnik
Dimensione Danza je izvirna, vedno inovativna svoja ne glede na trenutne trende. Čustvena oblačila, ki s svojo dušo in globino prikličejo čustva.
Konsistentna Plesni DNK inspirira prav vsako kolekcijo. Kakovostne tkanine, detajli, izdelava in nega. Nosljiva, ko se svet plesa ujame v vsakdanja oblačila. Prijazna, ko je mehkoba tkanin kot druga koža.
Sladice Jelene Vadnjal
Kolekcija pomlad/poletje 2018 pa je sestavljena iz: Active kolekcije, namenjene predvsem času pred, med in po športnih aktivnostih,
združuje udobje, stil in ženstvenost; One Mile From Home kolekcije, ki je lahkotna in vsestranska, njena odlika pa so preprosta,
praktična in udobna oblačila, obogatena z detajli in zaključki; B.Social je prefinjena kolekcija oblek za prosti čas z veliko unikatnimi detajli in vrhunskimi materiali; Sisters je otroška kolekcija za mlade damice, ki se izražajo skozi sanjski svet plesa. Dimensione Danza je modni dodatek vašega prostega časa. Časa, ki si ga brez slabe vesti vzamete (le) zase.

View Gallery 6 Photos