Deichmannov pomladno-poletni moto: Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat!

Deichmann znova navdušuje s pomladnimi in poletnimi trendi obutve in torbic, ki prebujajo igrive barvite kombinacije in rišejo nove modne smernice. Prizorišče predstavitve kolekcije pomlad/poletje 2018 je tokrat postala Kavarna Moderna, ki je s sodobnim interierjem vzbudila utrip mestnih ulic in tlakovala pot novim modnim zapovedim.

Deichmannova ekipa plesalcev
Po urbani modni stezi so na predstavitvi zaplesali Deichmannovi plesalci Leja, Rosana, Karin in Artur, t. i. Deichmann Motion pa je obogatil tudi uveljavljeni Jernej Kozan. Plesalci so pomladansko ozračje pričarali z lahkotnim ‘stajlingom’ in ličenjem v povsem sveži kozmetiki znamke Youngblood, narejeni iz naravnih, fino mletih (zemeljskih) mineralov.
Z njihovimi plesnimi koraki so prisotni modni navdušenci začutili ritem nove kolekcije in v njenih taktih zaplesali tudi sami.
Superge so tudi letos nepogrešljiv pomladni kos.
Kot napoveduje Deichmannova kolekcija – toplejša sezona bo barvita, neonska, rožnata, polna poudarkov v obliki pentelj, manšetnih gumbov, žametnega blaga, okrasnih kamenčkov in še več. Modne novosti letos zaznamujejo romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, čudoviti ženstveni sandali in salonarji z vrtoglavo peto, superge v črno-beli različici s podplatom iz plute in drugi modeli z ravnim podplatom.
Petke in rožice, zmagovalni sandali Daichmannove kolekcije pomlad-poletje 2018
Najbolj vroč videz poletja pa tokrat predstavljajo lahkotni slip-on čeveljci z mrežastimi, mornarskimi poudarki ali podplatom, vezenim iz rafije. Moški bodo to pomlad ohranili svoj urejen modni videz in ga popestrili z udobnejšimi kosi in stilskimi poudarki. Izbranim kosom, kot so usnjeni čevlji z in brez vezalk, vladajo umirjeni toni – od sive, rjave, temno modre do črne barve.
Med letošnje modne trende sodijo tudi natikači z bleščicami.
‘Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat,’ zapoveduje tudi nov Deichmannov moto, ki so mu bile tokrat priče zbrane modne poznavalke pri ocenjevanju letošnje edicije obutev in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušile petke. Čudoviti sandali z rožicami so nesporni zmagovalci, tesno za njimi pa ‘oxfordke’ in natikači z bleščicami.
Torbica, ki je na modne poznavalke naredila največji vtis.
Med torbicami je največ občudovanja požela ljubka torbica s flamingi. Moške zmagovalke? Tiste brez vezalk, ste se odločile, drage dame!
Čevlje brez vezalk so izbrale dame kot ’tisto pravo’ obutev za moderne moške. (Foto: Jernej Kokolj)
View Gallery 8 Photos