Ameriška zvezdnica Demi Lovato z obutvijo Deichmann

Demi Lovato

Svetovno znana ameriška zvezdnica Demi Lovato bo nov obraz mode za mlade največjega evropskega trgovca z obutvijo, blagovne znamke Deichmann. Pevka se poleg tega podpisuje tudi pod svojo prvo lastno kolekcijo Capsule, ki bo v prodajalnah in na www.deichmann.com na voljo od avgusta naprej. Spremljajoča kampanja #shoefame se bo pričela v začetku septembra.


Pevka, plesalka, tekstopiska in od zdaj naprej tudi oblikovalka čevljev, Demi Lovato. Tokrat je svojo strast do mode prelila v modno obutev blagovne znamke Deichmann. Modeli nove kolekcije jesen/zima bodo vrhunci modnih trendov. Nogavični škornji »sock boots«, stilska športna obutev Ugly, rokovski zimskimi škornji, modeli na vezalke s platformo, elegantni salonarji in ženstveni škornji ter škorenjčki bodo zagotovo zadovoljili želje in okus vsake modne navdušenke. Modni pridih dodajo zaponke, okrasni kamni, bleščice in čipke. Da je šik in ženstveno, kot Demi.

Demi Lovato in Heinrich Deichmann
 
V okviru svetovne turneje „Tell Me You Love Me“ se je Demi Lovato v Kölnu srečala s Heinrichom Deichmannom, predsednikom upravnega odbora družbe Deichmann: "Zelo sem vesela, da bom lahko predstavila svojo kolekcijo, ki sem jo ustvarila skupaj z Deichmannom. Pri oblikovanju smo se zelo zabavali, zdaj pa že komaj čakam, da vidim, kako se bo v kolekciji izrazil moj osebni slog," pravi Demi Lovato. Heinrich Deichmann še izpostavi, da Demi Lovato ni samo oblikovala svoje lastne kolekcije, ampak je tudi obraz mode za mlade pri Deichmannu.

Kampanjo bo na sceno postavil fotograf Dennis Leupold, televizijski oglas v slogu glasbenega videa pa je režiral Jonas Akerlund. V njem je v središču dogajanja seveda kolekcija, Demi pa za zaključni skupni ples svoje plesalke osvobaja iz ledenih kock.

Kolekcija Capsule izpod rok Demi Lovato bo v vseh poslovalnicah Deichmann na voljo od konca avgusta 2018. Cena modelov se gibajo med 29,90 € in 44,90 €.