8 stvari, ki ženske vzburja pri moških

Kateri so pa moški atributi, ki nežnejšemu spolu povišajo srčni utrip?
1.    Atletska postava
Ženske imajo najraje moške z atletsko postavo, oblikovano v obliki črke V. Tam, kjer ima ženska mehke obline, je moško telo navadno oglato in čvrsto. In prav ta razlika je zanje tako privlačna.
2.    Široka ramena
Ženske zelo  privlači, kadar moški med hojo ‘frajersko’ premikajo ramena. Za ženske so moška ramena simbol moči in možatosti.
3.    Močne roke
Lepe, negovane, velike – ali obstaja ženska, ki si ne bi želela moškega s takšnimi rokami? Moške roke ženski veliko povedo: na primer kakšno delo opravlja in kakšen je njegov odnos do osebne higiene.
4.    Majhna, čvrsta zadnjica
Še en dokaz, da se ženske ne razlikujejo prav veliko od tipov, je nagnjenost k občudovanju lepe zadnjice. Večina se strinja, da je ni čez atletsko ritko. Prav tako je potrebno za živahno in sunkovito gibanje med spolnim odnosom, da je zadnjica čvrsta in mišičasta.
5.    Sočne ustnice
Tudi ženske imajo rade moške s polnimi in sočnimi ustnicami – ne le zaradi njihovih lepotnih učinkov, temveč zaradi nekaterih intimnih užitkov, ki jih tovrstne ustnice zagotavljajo.
6.    Radoživ jezik
K sočnim ustnicam spada mamljiv jezik. Veliko žensk se strinja, da je jezik najmočnejša mišica moškega telesa in posebno cenijo, kadar ga zna vešče uporabljati pri oralnem seksu.
7.    Penis
Zanimivo je, da je velikost spolnega uda veliko bolj pomembna za moške kot pa pravzaprav za ženske. Med dolžino spolnega uda in sposobnostjo moškega, da je dober ljubimec, zagotovo ni nobene povezave.
8.    Tridnevna brada
Rast dolgih dlak na obrazu povzročajo moški hormoni. Tridnevna brada pomeni zanesljivo vizualno znamenje moškosti, kar pa ženske sila privlači.
www.dormeo.net