Bodi faca, pridi na avdicijo in zapleši s Siddharto!

Na junijskem spektakularnem koncertu se bodo Siddharti na odru pridružili plesalci …

Če ste ljubitelj Siddharte, imate tokrat enkratno priložnost doživeti koncert popularnega benda kar odru. Namesto gledalci ste lahko kot plesalci hkrati soustvarjalci dogodka. Siddharta v sodelovanju s koreografom, plesalcem in vaditeljem Miho Krušičem namreč vabi na avdicijo vse, ki bi želeli 18. junija na stadionu Stožice sodelovati pri ustvarjanju koncertnega spektakla, kot ga še ni bilo. Najbrž se mnogi spominjate bežigrajskega koncerta, ko se je Siddharti poleg Simfoničnega orkestra na posebnem odru pridružilo 70 plesalcev. Tokrat boste plesalci s skupino na istem odru popestrili nekaj skladb. Na koncertu, ki bo trajal tri ure, bodo člani skupine odigrali 12 novih skladb in številne starejše uspešnice. Gost koncerta bo tudi kultna skupina Laibach.

… ki jih bo streniral odličen plesalec, koreograf in vaditelj Miha Krušič …
Za avdio snemanje v živo bo poskrbelo ameriško podjetje Springboard Productions, ki ima dolgoletne izkušnje s snemanjem največjih dogodkov (nagrade Grammy, festival Lollapalooza koncerti Green Day, Black Eyed Peas, Pearl Jam, Paul McCartney, Leonard Cohen …). Avdio posnetke novih skladb bo moč slišati na šestem Siddhartinem albumu, video posnetek koncerta pa na Siddhartinem prvem uradnem koncertnem DVD-ju; producent koncertnih avdio posnetkov bo Ross Robinson, ki pride v Ljubljano že v začetku junija.
… zato izkoristi enkratno priložnost, pridi na avdicijo …
Ozvočenje, ki bo na koncertu Siddharte, so že uporabljali: Metallica na stadionih in v dvoranah, Celine Dion in Rod Stewart v Las Vegasu, Led Zeppelin na legendarnem dobrodelnem koncertu v Areni O2 v Londonu in Paul Mc Cartney na zgodovinskem prvem koncertu v Izraelu leta 2008. Z istim sistemom ozvočenja je serijo 50 koncertov v londonski O2 Areni pripravljal Michael Jackson; koncert bo snemala 30-članska ekipa z 20 kamerami. Turistična agencija Kompas pripravlja posebne avtobusne prevoze iz Maribora, Celja, Novega mesta in Kopra.
… in bodi tudi ti kreator nepozabnega dogodka leta …
Če ste se zagreli za sodelovanje, pošljite svojo prijavo na avdicijo, ki bo ta petek, 3. junija, od 19. ure potekala v prostorih ProDance studia v Ljubljani, lahko jo oddate prek elektronskega naslova pro.dance@siol.net, na katerega posredujte svoje ime, priimek, datumom rojstva ter kontaktno številko.

View Gallery 4 Photos