10 odličnih idej za poletni zmenek

Mati narava ti na srebrnem pladnju ponuja 3 mesece absolutne prednosti in 10 možnosti za poletni zmenek …
1. Operi ji avto
Pranje avta je rutinsko opravilo le, če ga v to spremeniš ti – zato se čimbolj zabavaj. Če ji boš malo ponagajal z mokrim tušem, ne bo zamerila – v končni fazi je vedela, da je to neizogibno.
2. Obiščita bolšjak
Starinski, zanimivi predmeti, ki jih bosta tam videla, spodbudijo komunikacijo in humor. Naj te ne bo strah kakšne ušpičiti. Poskusita oblačila, v roke ji daj predmete, za katere misliš, da ji bodo všeč in sprašuj prodajalca po njihovem izvoru.
3. Spuščajta zmaja
Investiraj v spodobnega zmaja, ki bo zanesljivo poletel. Uspešno spuščanje zmaja zahteva komunikacijo, koordinacijo in sodelovanje. Torej timsko delo, ki je osnova vsakega dobrega razmerja.
4. Vodne norčije
Če so temperature vode in ozračja prave, jo povabi na izlet na morje. Tam lahko deskata, smučata na vodi, se vozita s pedalini, če premoreš čoln pa še toliko bolje, saj na njem potrebuješ družbo.
5. Kino pod zvezdami
Tovrsten kino je v današnjih časih redkost, zabaven pa je še vedno zelo. S sabo lahko prineseta sladkarije ali pokovko, če vama bo dolgčas oz. če bo »vročina« prevelika, lahko predčasno odideta.
6. Pojdita se potepat
Najprej obiščita vse najljubše kotičke – najljubše gostilnice, očem skrita zavetja, sanjske hiše in podobno. Če imaš psa ali če ga ima ona, ga vzemita s sabo – ljubitelji živali namreč radi govorijo o svojih ljubljenčkih. Raziskovanje zaključita pri sladoledarju: preverita različne okuse, poskusita, kaj je naročil drugi itd.
7. Vožnja s kabrioletom
Sposodi si spodoben kabrio in jo odpelji na izlet. Ko bo punca v avtu, odpri streho in spusti okna, da bo ujela kakšen sončni žarek ter veter v lase. Glede na to, katero destinacijo in glasbo boš izbral, se bo odvijal tudi pogovor.
8. Koncert na prostem
Pozanimaj se, kaj rada posluša, kje igra kaj v tej zvrsti in kupi karte. Lahko gresta tudi plesat, se družit z ljudmi, kakšno zapojeta, zvečer, ko se ohladi pa se zavijta v isto odejo.
9. Zabaviščni park
Izbire je veliko Gardaland, Disneyland, Mirabilandija … Sprehajanje med različnimi atrakcijami in (upamo) kratkimi čakalnimi vrstami, nudi veliko časa za medsebojno spoznavanje.
10. Pelji jo na piknik
Če se znajdeš v kuhinji, pripravi lahko in okusno malico s sezonskimi sestavinami. V nasprotnem primeru pa bo delikatesa s specialitetami v bližnjem nakupovalnem centru tvoja najboljša prijateljica.
Naredi dodaten korak in namesto plastičnih kozarcev prinesi prave, pa tudi pribor naj bo pravi. Seveda ne pozabi na steklenico vina in na čisto odejo, na kateri bosta počivala.

Vir: www.dormeo.net