Zoran in Tatjana spet najboljša, Daniela Novak pa molči

Slovenski par pod hrvaško zastavo si želi osvojiti letošnji Blackpool.

Osijek je bil prizorišče letošnjega državnega prvenstva v latinu pri naših južnih sosedih. Seveda nas državno ne bi zanimalo, če ne bi že tretjič zapored zmagala Slovenca Tatjana Lahvinovič in Zoran Plohl. Znano je dejstvo, da sta bila zaradi forsiranja para Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj prisiljena zamenjati državo, če sta hotela doseči napredek v svojem razvoju. Odločitev seveda ni bila lahka, a se je že kmalu izkazala za izjemno pametno. Tako zdaj ploskamo hrvaškemu paru, ki na vseh tekmovanjih premaguje slovenski par Batagelj-Štrukelj, in posledično poslušamo hrvaško himno.

Zoran in Tatjana sta na hrvaškem državnem prvenstvu prepričljivo zmagala.
Tatjana Lahvinovič je po osvojenem naslovu najboljših na Hrvaškem sporočila: “Bilo je super! Počutila sva se odlično, vedela sva, da bova seveda zmagala. Tako sva šla na tekmo zgolj uživat. Moram povedati, da nama je uspelo odplesati eno od svojih najboljših tekem v zadnjem obdobju! Občinstvo naju je sprejelo fantastično kot vedno, in to je vedno tudi najin namen.” Na državnem prvenstvu je plesalo sto osemnjast parov iz dvajsetih plesnih klubov. Zoran in Tatjana plešeta za klub Spin iz Zagreba, seveda pa vse korake še vedno natrenirata doma v Ljubljani, v plesnem klubu Urška. Zanimivo pa je, da je bila sodniška ekipa, enako kot na slovenskem prvenstvu, mednarodna. Med njimi je bila tudi Daniela Škofic Novak, trenerka para Batagelj&Štrukelj. Ko smo jo pred dnevi prosili za komentar nastopa Zorana in Tatjane ter oceno celotnega prvenstva, nismo dobili odgovora. Tako sem nam znova poraja vprašanje, kaj skriva Daniela, česa se boji priznati na glas, čeprav je njun ples na tekmovanju ocenila s samimi enicami.
Daniela Škofic Novak ni komentirala nastopa Tatjane in Zorana.
Tatjana je tik pred prvenstvom zamenjala tudi sponzorja svojih oblek. Ker ni imela časa, da bi se sestala z novim, ji je na pomoč priskočila Nataša Ambrož, plesna trenerka in oblikovalka plesnih oblek. Naredila ji je atraktivno obleko z leopardjim vzorcem, kamne pa sta po obleki polepila kar sama z Zoranom. Njun bližnji fokus pa je seveda osvojiti letošnji Blackpool. Velikonočne praznike pa preživljata v Italiji, na treningu.
Nataša Ambrož je skreirala in sešila atraktivno leopardjo obleko.
View Gallery 4 Photos