Fredi Novak trdi: Nikoli nisem lobiral, nikoli nisem bil podkupljen

Fredi Novak in njegova žena Daniela sta menda najbolj vplivni trenersko-sodniški par pri nas.

Trenutno najbolj osovražen in hkrati najbolj priljubljen plesni trener in sodnik Fredi Novak bo brez dlake na jeziku spregovoril o svojih pogledih na trenutno situacijo na tekmovalnem plesnem parketu. Z nekaterimi njegovimi izjavami se ne boste strinjali, pri nekaterih pa mu boste prikimavali. Ena od izjav je tudi ta, da nikoli ni lobiral za svoje pare in nikoli mu ni bila ponujena podkupnina za boljšo uvrstitev kakšnega drugega para. Povedal pa je tudi nekaj iskrenih misli o plesalcih, ostalih trenerjih in seveda o starših. Izvedeli boste tudi, kakšen avto je Fredi pred nekaj časa kupil svoji ženi in zakaj je na snemanje prinesel bič.
Kako vidijo Fredija, pa so brez dlake na jeziku povedali Miha Vodičar, Jurij Batagelj, Dušan Vodlan, Matej Krajcer in Jasmina Arko. Slednja si je Fredija zapomnila po izjavi, ki je ne bo nikoli pozabila …

Jasmina Arko in soplesalec Aleksej Rubtsov imata izkušnjo, ki je ne bosta nikoli pozabila.
Fredijeva varovanca Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj sta odkrito spregovorila o Fredijevih muhah.
Pogovor s Fredijem Novakom si oglejte drevi na TV Paprika ob 20.30 in v ponovitvah v sredo, 7., soboto, 10. in nedeljo, 11. aprila ob 20.00 ter na INFO TV drevi ob 21.00 in v ponovitvah v sredo, 7. ob 19.30, petek, 9. ob 20.00, soboto, 10. ob 17.00 in nedeljo,11. aprila ob 14.00.
Intervju s Fredijem Novakom smo posneli v ambientu razstavnega prostora Arcadia Lightwear na Tržaški cesti v Ljubljani.
View Gallery 4 Photos