Vodlan se je odločil in poročil

Sebastijan in Bojana Vodlan sta odplesala, pravzaprav skočila v zakonski jarem.

Medtem ko se je v Kopru odvijalo letošnje državno prvenstvo v latinskoameriških plesih in je bila za nekatere sobota, 14. aprila, usodna, se je na Posestvu Pule odvijalo tudi nekaj usodnega, a vendar hudo romantičnega. Poročil se je plesalec, koreograf, plesni učitelj, pedagog in trener Sebastijan Vodlan iz Plesnega kluba Lukec Krško.

Romantična poroka Sebastijana in Bojane …
Z Bojano Škrnjug, ki se po novem piše Vodlan, sta tako še uradno potrdila dolgoletno ljubezen in zvezo, ki traja dobrih pet let, čeprav se poznata že iz obdobja srednje šole. Usodni da sta dahnila v družinskem krogu.
… se je odvijala na Posestvu Pule …
Najprej se je del ekipe zbral pri Dušanu Vodlanu doma, nato so se skupaj odpeljali po nevesto v Kapele, kjer so na njenem domu rekli še zadnje besede, in se odpravili proti Posestvu Pule, kjer se je odvijal poročni obred in pozno kosilo.
… v družbi mladoporočencev levo mama Zorka, desno ata Dušan. (foto: Ajda Zorko)
Žur je trajal do jutranjih ur, za prijetno presenečenje pa je poskrbela mala step skupina, ki je posebej za to priložnost odplesala najnovejšo step točko, s katero se bodo predstavili tudi na državnem prvenstvu, ki se bo odvijalo drugi majski vikend. "Zelo se veselim prihajajočega državnega prvenstva, saj se ga bo naš klub udeležil z rekordnim številom tekmovalcev. Letos bomo prvič Lukci tekmovali tudi v dveh formacijah, in sicer pri hip hop članih, in kar me še bolj veseli, pri step pionirjih. V stepu bo poleg naših že znanih tekmovalcev nastopilo kar 10 novih plesalcev te plesne zvrsti. Tri  tedne pred državnim smo v zaključnih pripravah in obdelavah koreografij. Sedaj bomo dali tudi velik poudarek na psihološki pripravi naših plesalcev, saj verjamemo, da je to eden od ključnih dejavnikov pri vsakem tekmovalcu. Lukci vemo, da smo v stepu med boljšimi v Sloveniji, zato so tudi pričakovanja visoka tako med člani kot tudi v mladinski kategoriji. Letos imamo takšno ekipo plesalcev, da se bomo v vseh kategorijah borili za najvišja mesta. Moram pa tudi poudariti, da nismo usmerjeni samo v najvišja mesta, ampak ima velik pomen pri nas predvsem osebno zadovoljstvo vsakega tekmovalca in predvsem timski duh, ki pa ga letos res ne manjka," tik pred prvenstvom razmišlja poročeni Seba.
Vodlan Brother’s, Luka in Sebastijan sta odlična steperja.
View Gallery 5 Photos