Vodičar&Bičkova spet najboljša. Nielienson&Dolenc poskrbela za solze sreče

Miha in Nadija sta v konkurenci štirih parov ponovno zmagala. (Foto: Marko Mesec)

V Medvodah se je v okviru letošnjega plesnega maratona državnih prvenstev končalo tudi državno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov. Na praznični dan se je za naslove državnih prvakov potegovalo dvainštirideset plesnih parov.

Plesni klub Bolero se je izjemno potrudil z organizacijo državnega prvenstva. (Foto: Marko Mesec)
Slavili pa so: Miha Vodičar in Nadija Bičkova iz PK Pingi med člani, Miša Cigoj in Nika Bagon iz PK Urška Ajdovščina med profesionalci. Za preobrat med starejšimi mladinci sta z zmago poskrbela Volodimir Nielienson in Naja Dolenc iz Pingija.
Volodimir Nielienson in Naja Dolenc sta tokrat točila solze sreče. (Foto: Ksenija Ostrelič)
Vse mlajše kategorije pa so pobrali plesalci iz DPC Samba. Uroš Lazič in Maruša Pinter sta zmagala med mladinci. Na vrhu sta med mlajšimi mladinci stala Brin Hlade in Tosia Robar Žerak, med pionirji sta se veselila Vid Šteinfelser in Brina Paulina Dežman, med mlajšimi pionirji pa Nik Visnovič in Sofia Sedovnik Coljnar.
Uroš Lazič in Maruša Pinter sta zmagala v kategoriji mladincev in čez dobrih štirinajst dni že potujeta na svetovno prvenstvo ter se dokažeta na parketu najboljših kombinatorcev. (Foto: Ksenija Ostrelič)
Sodniško ekipo so sestavljali preverjeni sodniki Alenka Bohak, Mateja Mazovec Janjičijevič, Dejan Kolenc, Zoran Kljun, Fredi Novak, Meta Zagorc, Marko Tumpej in glavni sodnik ter delegat Plesne zveze Slovenije Drago Šulek. Prvenstvo je odlično organiziral Plesni klub Bolero. Daljši zapis pa bom za vas pripravila v soboto.
Sodniki letošnje kombinacije. (foto: Marko Mesec)
Pa seveda obvezen pripis spoštovanim komentatorjem: pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

View Gallery 5 Photos