V Poletni Paradi plesa. Tangera Vlasta Veselko in modernist Tian Čehič.

Vlasta in Tian sta bila gosta oddaje lani septembra. (Foto: Lea Slapar)

V današnji Poletni Paradi plesa predstavljam Vlasto Veselko, eno tistih plesnih ustvarjalk, ki je sodobni ples zamenjala za tango in v njem našla sebe ter svoje poslanstvo. Tango opisuje kot igrišče neomejenega izziva, in dodaja, da se moški niti ne zavedajo, kako seksi so, ko plešejo tango. In še marsikaj je povedala v intervjuju, ki je nastal septembra lani.

Vlasta Veselko (foto: Silvia Nironi)

Tian Čehič z menjavanjem plesnih zvrsti nima težav, saj je zapriseženi jazzist, šovar in modernist. Letošnja sezona je bila zanj nadvse uspešna. Takole je zapisal na družbenem omrežju Facebook: "Še eno noro leto in sezona končana … še bolj noro, napeto, stresno, nabito, a vseeno nepozabno in še toliko slajše. Letos petkrat državni prvak in štirikrat vice državni prvak ter celo 3. mesto med hip-hop članskimi dueti, kjer se je stava preobrnila v pravi uspeh." Ko sva posnela intervju, pa seveda še ni vedel, kaj vse ga čaka.

Tian Čehič (foto: Tija Ažman)

Oddajo si lahko ogledate danes zvečer ob 21.15 na TV3, ponovitvi pa vas čakata še v sredo, 25. julija, ob 10.30 in soboto, 29. julija, ob 12.00 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!