Zapeljive ves dan, na plaži in na večerni poletni zabavi. Zasijte z Oriflamovimi poletnimi izdelki

Poletje je v polnem zamahu, in pri Oriflamu so za vas v julijskem katalogu zbrali paleto izdelkov, ki vas bodo prav gotovo osvojili in s katerimi boste zasijale v teh sončnih dneh.

Prav gotovo se boste navdušile nad The One barvami za nohte v petih eksotično-tropskih odtenkih, zanimivo pa je, da imajo tudi tropski vonj manga. Prav takšni odtenki so odlična izbira za zabave na soncu in večerne poletne zabave. Lastnosti barv za nohte so: popolna prekrivnost, gladek zaključek, preprost nanos, predvsem pa tudi zaščitna funkcija – to je tisto, kar barve za nohte loči od navadnih lakov za nohte.

Druga odlična novost v Oriflamovi ponudbi je odlično Love Nature olje za kožo in lase z naravnim avokadovim oljem, ki vsebuje pomirjujoče sestavine in vitamin E, ki skupaj nudijo antikosidativno zaščito, pomagajo navlažiti kožo, jo negovati in mehčati. Že majhna količina je dovolj, da so koža in lasje videti bolj zdravi. Olje preprosto vmasirate v kožo in lase; se hitro vpije in ni lepljivo ter ima nežen prijeten vonj. Uporabljate ga lahko na dva načina. Nega med prhanjem: na vlažne lase nanesite majhno količino Love Nature avokadovega olja za kožo in lase, slednje razčešite od sredine do konic, nato pa jih zavijte v brisačo. Olja ne nanašajte na lasišče. Pustite delovati dve minuti. Ne izpirajte. Lase boste lahko znova zlahka oblikovali in jim podarili zdrav sijaj. Globinska nega: po prhanju nanesite Love Nature avokadovo olje za kožo in lase po vsem telesu namesto vaše običajne kreme za telo, da nahranite kožo. Znova ga nanesite, ko začutite, da je koža suha in potrebna nege.
 The One Everlasting utrditveni sprej za ličila je prozoren sprej s ‘fresh fix’ tehnologijo, ki utrdi vaša ličila za brezhiben videz do osem ur. Čez dan vam ne bo treba popravljati ličil, zato ste lahko samozavestne, tudi ko se znojite ali ste izpostavljene vlagi. Kako ga uporabljati? Ko zaključite nanos ličil, ga nanesete z razdalje 20 do 25 centimetrov od obraza, pri tem imate oči zaprte. Sprej aktivirate tako, da dvakrat nežno pritisnete na ‘pumpico’, pred uporab pa ga pretresite. Vse izdelke iz julijskega kataloga in informacije o njih najdete na povezavi: https://si.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2018007

View Gallery 4 Photos