V Paradi plesa s Klemnom Prašnikarjem in Saško Averkijevo, Niko Rožanc in Milico Cerović

Aleksandra Averkijeva, Klemen Prašnikar in Nika Rožanc (foto: Lea Slapar)

Danes zvečer vas vabim k ogledu Parade plesa, še vedno edine oddaje o plesu na slovenskih televizijah. Gostim zelo zanimive plesne ustvarjalce, ki prihajajo iz zelo različnih plesnih zvrsti.

Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva v oddaji Parada plesa in na …
Svetovna prvaka v latinskoameriških plesih plesne zveze WDC Klemna Prašnikarja in Aleksandro Averkijevo sem komaj ujela, saj sta bolj ali manj v tujini. Sta tik pred zelo pomembno tekmo, in sicer slovitim Blackpoolom. Razložila vam bosta vse o svojih trenerjih, podpornikih, ki ju aktivno spremljajo na njuni plesni poti. Razkrila bosta tudi nekaj osebnih predmetov, ki so njuni zvesti spremljevalci, kamorkoli gresta.
… lanskem svetovnem prvenstvu
Nika Rožanc je predsednica AFS France Marolt. Maroltovci namreč praznujejo 70-letnico ustanovitve in ob tej priložnosti pripravljajo poseben koncert, imenovan Nikrmana, ki se bo zgodil 12. maja v Cankarjevem domu. In Nika je prinesla v oddajo milne mehurčke. Preverite, zakaj!
Nika Rožanc je predsednica AFS France Marolt.
Na koncu oddaje pa vas vabim k ogledu ene od prvih vaj za muzikal Briljantina, ki se je odvijala v Viteški dvorani ljubljanskih Križankah.
Milica Cerović je znana srbska koreografinja, ki je …
Koreografinja Milica Cerović vam bo povedala, kako se je lotila tega znamenitega muzikala, kaj lahko obiskovalci pričakujejo in kaj meni o svojem asistentu Matevžu Česnu. Premiera bo 18. junija v Križankah.
… na treningih zelo zahtevna.
Vsi vas čakamo danes zvečer ob 22.00 na TV3. Ponovitev oddaje si lahko ogledate v sredo, 9. maja, ob 10.30 in v soboto, 12. maja, ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
View Gallery 7 Photos