V Paradi plesa. Rita Pollacchi & Petar Đorčevski & Nina Masilo & Gordana & Trent Whiddon

Gosti Parade plesa. Rita Pollacchi, Petar Đorčevski, Nina Masilo, Gordana in Trent Whiddon.

V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas peljem v svet baleta, in sicer k baletnemu paru Riti Pollacchi in Petru Đorčevskemu, ki sta par tudi zasebno.

Rita in Petar na odru (foto: Darja Štravs Tisu)
Zaupala vam bosta, kako sta se našla Italijanka in Beograjčan na slovenskih tleh, kaj ju druži, komu namenjata večino svojega prostega časa, ki ga seveda ni veliko, v katerih vlogah in plesnih stilih uživata ter zakaj so Petrove računalniške igrice postale prava strast, ki Riti včasih ‘parajo’ živce.
Nina Masilo pred objektivom naše kamere.
Plesalka Nina Masilo si ob koncu plesnega študija v Londonu ni predstavljala, da bo njen oder postal tisti, na katerem bo vsak večer lovila ravnotežje. Nina je namreč plesalka, angažirana v šovu na veliki križarki, s katero je prepotovala že dobršen del sveta. Trenutno kot edina Slovenka v posebnem angažmaju neizmerno uživa, kadar pa se vrne domov, pomaga Nataši Lovše Pepelnak v plesnem studiu v Litiji.
Gordana Grandošek Whiddon in njen mož Trent Whiddon
Plesni par, Avstralec Trent Whiddon in njegova žena Gordana Grandošek Whiddon, pa sta kot nekdanja tekmovalca latinskoameriških in standardnih plesov aktivna plesalca v šovih, kot je npr. Burn the Floor ali Strictly come dancing. Njun pogovor smo posneli v Mariboru, ki je njun dom, kadar sta seveda na domačih tleh.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Matej Korošec)
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v dveh ponovitvah, v soboto, 10. 12., ob 11.30 in v torek, 13. 12., ob 10.30 na TV3. Parada plesa vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan.

View Gallery 5 Photos