V Paradi plesa. Reportaža z državnega prvenstva v latinskoameriških plesih!

O državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih sem se na portalu že razpisala tukaj https://www.paradaplesa.si/?Id=360_stopinj&View=novica&novicaID=5849#.XLsoTegzY2w, zdaj je čas, da si ogledate še reportažo v Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah.

Nino Djordjevič in Ana Gedl sta zmagala med starejšimi mladinci.

V Radljah ob Dravi se je zbralo 56 plesnih parov, dobili smo osem državnih prvakov, prvenstvo si bomo zapomnili po izjemno lepih oblekah plesalk in nekaterih nepričakovanih rezultatih. Ropotanja zaradi sodniških odločitev pa je na prvenstvih vedno nekaj.

Tara Por in Enej Eržen sta se zavihtela do novega naslova državnega prvaka v mladinski kategoriji.

V oddaji bodo svoje nastope komentirali vsi državni prvaki, organizatorka Verena Šulek in plesna legenda Franjo Kozar.

Zala Fuchs in Vitalii Zakharov sta osvojila naslov državnega prvaka in se nekaj dni po tekmi razšla. (Foto: Marko Mesec)

Zanimivo je tudi dejstvo, da sta se aktualna državna prvaka Vitalii Zakharov in Zala Fuchs iz kluba Diamant pet dni po prvenstvu razšla in vsak od njiju intenzivno išče novega soplesalca.

Premierno si lahko oddajo ogledate danes zvečer ob 21.35 na TV3 in še v dveh ponovitvah, v sredo, 24. 4., ob 13.00 in v soboto, 27. 4., ob 12.00. Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!

View Gallery 4 Photos