V Paradi plesa. Ples ob drogu s Tino Perko in hip-hop z Aljošo Möderndorferjem!

Aljoša Möderndorfer in Tina Perko bosta gosta Parade plesa. (Foto: Lea Slapar)

V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabim najprej v svet plesa ob drogu. Gostja bo Tina Perko, šefica plesnega studia Mademoiselle, ki bo razbijala tabuje o goli koži, erotiki in podobnih asociacijah na to plesno zvrst. Tina vam bo razložila, zakaj je ples ob drogu umetnost, ki je samo nekaj dni po snemanju našega intervjuja postala tudi uradna športna disciplina. "Za skupnost plesa ob drogu, ki ima vsak dan več članov, je to res velik korak. Mislim, da bo ta novica do dobra pretresla skupnost in bodo objave o sreči in veselju odmevale še nekaj časa. Končno smo dočakali ta dan – priznani smo, pripadamo," je navdušena Tina.

Tina Perko pleše ob drogu, na snemanje pa je pripeljala svojega štirinožnega prijatelja Grincha, ki pomaga tečajnicam, da se hitro sprostijo.
Z golo kožo pa se ne ukvarja Aljoša Möderndorfer, ki je zvest hip-hopu že skoraj od svojih začetkov. Za ples ga je navdušila starejša sestra Anja, bil je član slovitega Maestra, danes pa poučuje tudi v plesnem centru Libero, kjer smo posneli nekaj njegovega treninga.
Aljoša Möderndorfer je hiphoper s prepoznavnim stilom.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.30, jutri ob 16.45 in v soboto, 28. 10., ob 12.00 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Leo Vučemilović)
View Gallery 4 Photos