V Paradi plesa. Eva Stramšek, Neža Blažič, Katja Kolarič in Darko Brlek

Ženski plesni trio; Neža Blažič, Eva Stramšek, Katja Kolarič (foto: Leo Vučemilović)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, bodo prevladovale ženske plesne ustvarjalke. Eva Stramšek prihaja iz orientalskega sveta, a ne more zatajiti korenin sodobnega plesa. Razložila vam bo, zakaj jo je življenje sploh odpeljalo na plesno pot in kam je namenjena.

Eva Stramšek …
Katja Kolarič in Neža Blažič sta študentki Akademije za ples, kjer se učita vseh plesnih zvrsti, njun cilj je postati profesionalni plesalki in pri doseganju tega želita biti čim uspešnejši. Odkrili bosta, kje so njuni plesni začetki in kako so se odzvali starši, ko sta povedali na glas, da bo ples njuno življenje.
… Katja Kolarič in Neža Blažič …
Na koncu oddaje vas bo umetniški direktor in direktor Ljubljana Festivala Darko Brlek povabil na letošnjo že 65. edicijo poletnega festivala, ki se je že začel s premiero muzikala Vesna in se nadaljuje z Mammo Mio ter svečanim odprtjem 27. junija na Kongresnem trgu v Ljubljani z gostovanjem slovite španske skupine La Fura dels Baus in Carmino Burano.
… La Fura dels Baus.
Oddajo si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v ponovitvi v sredo, 14. 6., ob 15.15 ter v soboto, 17. 6., ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba.
View Gallery 5 Photos