V Paradi plesa. Brat in sestra Tadej in Katjuša Premk ter prvaka Ivan Jarnec in Ana Ekart!

Ivan Jarnec, Ana Ekart, Katjuša in Tadej Premk (foto: Leo Vučemilović)

Danes zvečer ob 22.00 si lahko v Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, ogledate dva para, ki sta vsak na svojem področju zanimiva in uspešna.

Katjuša in Tadej Premk sta … …
Iz Litije prihajata hiphoperja Katjuša in Tadej Premk, ki napovedujeta nov veter na slovenski hip-hop sceni. Kakšen, pa seveda razkrijeta v oddaji. Izvedeli boste tudi, kdo je začel plesati prej ali Katjuša ali Tadej, kje vidi svoj plesni prostor litijsko društvo NLP, ki ga vodi Nataša Lovše Pepelnak. Prav tako boste našli odgovor na to, kaj se dogaja s Katjušinim in Tadejevim sodelovanjem v skupini Artifex in kako osvojiti naslove najboljših plesalcev v državi, Evropi in na svetu.
… v preteklosti že osvajala odlične rezultate.
Iz vod latinskoameriških in standardnih plesov pa prihajata Ivan Jarnec in Ana Ekart, ki se v tem trenutku kitita z naslovi osemkratnih državnih prvakov v obeh plesnih stilih in kombinaciji. Trenutno plešeta še v kategoriji starejših mladincev, sta zelo dobra prijatelja in trda plesna delavca.
Ivan jarnec in Ana Ekart sta …
Ivan prihaja iz Varaždina, od koder se je nekaj časa vozil na treninge v Maribor, saj sta člana PK Pingi, dokler se ni preselil in Štajerska je postala njegov dom. Ana Ekart prihaja s Ptuja in niti zanjo ni nikakršna težava peljati se na treninge v Maribor ali Ljubljano. Izvedeli boste, kaj so njuni cilji v tem letu in v življenju nasploh.
… osemkratna državna prvaka. (Foto: Jernej Rihar)
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3, jutri pa bo na programu ponovitev, in sicer ob 16.45. Prav tako vas ponovitev oddaje čaka še v soboto, 6. maja, ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Leo Vučemilović)
View Gallery 6 Photos