V Paradi plesa. Azra Selimanović in Sara Poček Conde.

Azra in Sara v Paradi plesa. Razmišljanj o plesu je vedno veliko. (Foto: Lea Slapar)

Z veseljem napovedujem in vas vabim k ogledu oddaje Parada plesa danes zvečer ob 21.10 na TV3. Gostim namreč plesni ustvarjalki, ki vsaka s svojo energijo navdušujeta plesne odre in širita okoli sebe pozitivno energijo. Azra Selimanović je ‘stara mačka’ slovenske plesne scene, ki je pred leti ustanovila lastno plesno šolo oziroma center plesa Libero. Pod streho Libera nastajajo različni projekti, ki jih Azra s pomočjo svoje ekipe organizira po Sloveniji. Eden takšnih je tudi festival, za katerega pravi, da je poseben zato, ker so na njem vsi zmagovalci. Marsikaj zanimivega je povedala v oddaji in tudi čustveno reagirala, ko je tekla beseda o Plesni zvezi Slovenije. Z njo je prišel tudi njen Jager (ga najdete na spodnji fotografiji).

Azra Selimanović in njen Jager

Sara Poček Conde pa je mlada plesna ‘freestajl’ generacija, ki je svoje prve plesne korake spoznala v Radovljici. Zdaj je že nekaj časa Ljubljančanka, pripadnica vsega pozitivnega, razpeta med uradnim službovanjem kot frizerka in plesom. Pravi, da ji je skoraj najpomembneje, da prek gibanja pokaže nešteto emocij. In ja, tudi Sara je bila zelo čustvena v oddaji.

Sara Poček Conde

Premiera danes zvečer, prva ponovitev v sredo, 5. junija, ob 13.00, naslednja v soboto, 8. junija, ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)

View Gallery 4 Photos