Tomaž Ambrož bo postal najprej dedek, nato še očka

Tomaž Ambrož je v veselem pričakovanju.

Šef plesne šole Urška, dekan Akademije za ples, mojster maturantskih plesov, avtor Maturantske arade in Guinnesov rekorder Tomaž Ambrož bo svojemu življenju dodal julija še posebno akcijo. V mesecu, ko njegova plesna šola počiva in se brusi parket za novo sezono, bo Tomaževa precej mlajša partnerka Sabina Žabjek rodila. “Oba sva zelo vesela, in moja Sabina je tako nekomplicirano in fajn bitje. Vseeno nama je, ali bo fantek ali punčka. Preprosto vesel sem,“ navdušeno pripoveduje Tomaž.

Sabina Žabjek in Tomaž Ambrož bosta julija postala starša.
No, Tomaž se bo v vlogi očeta znašel drugič, saj ima iz zakona s plesno pedagoginjo in sodnico Barbaro Nagode Ambrož sina Miho. Miha pa bo tudi poskrbel, da z otroki ne bodo tako hitro končali. Miha, ki sicer živi v Beogradu, je namreč tudi v veselem pričakovanju. Konec junija bo njegova partnerka rodila in tako bo Tomaž najprej postal dedek, nato pa še drugič oče.
Maturantska parada se bo odplesala 20. maja točno opoldne.
Energije pa seveda kljub dodatni obveznosti ne bo manjkalo. Pravkar so štartali maturantski plesi pod kupolo Gospodarskega razstavišča v Ljubljani, in Tomaž se predstavlja z novim laserskim šovom. 20. maja točno opoldne bo čas za Maturantsko parado, največji sočasni ples, ko bodo četvorko zaplesala slovenska in nekatera evropska mesta. Akademija za ples je v polnem zamahu, Tomaž pa je povabil še nekaj novih pedagogov, ki bodo širili znanje starim in novim študentom akademije. Prihodnjo soboto prihaja med študente Nicole Spletic, ameriška pedagoginja in plesalka s slovenskimi koreninam, ki bo poučevala limon tehniko.
Nicole Speletic bo imela plesne delavnice na Akademiji za ples.

View Gallery 4 Photos