Samo na TV3 Medias. Daniel Petkovič, Lucija Stare in Jukka Haapalainen

Plesalec Daniel Petkovič bo gost oddaje Parada plesa.

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah si oglejte tri posebne plesne ustvarjalce, ki vsak na svojem področju navdušujejo in kreirajo.  Lucija Stare je plesna gospodična, ki je s pomočjo svojega talenta in finančno pomočjo staršev odplesala na slovito akademijo Alvin Ailey v New York. Razložila bo, kakšen je njen običajen njujorški plesni dan in kakšne so možnosti, da v Ameriki tudi ostane.

Plesalka Lucija Stare se izobražuje v Ameriki.
Daniel Petkovič je plesalec, ki je po mnenju glasovalcev našega portala zmagal v kategoriji Ime, ki obeta. Njegovi plesni začetki z rock n’rollom v Tržiču so ga pripeljali na umetniško gimnazijo smer sodobni ples.
Daniel Petkovič je s koreografijo Belo zmagal v kategoriji Ime, ki obeta.
Trenutno ustvarja z Matjažem Faričem v Mladinskem gledališču, kjer pleše in igra Frizerskega škrata. Je pa na snemanje oddaje, ki smo jo posneli v Vander urbani resort v Krojaški ulici v Ljubljani, prinesel svoji ljubljenki. To sta podganici Kora in Kali.
Oddajo smo posneli v ambientu Vander urbani resort.
Finec Jukka Haapalainen je razpet med koreografijo, poučevanjem in še vedno aktivnim plesanjem. Večkratni evropski in svetovni prvak v latinskoameriških plesih med profesionalci, prejemnik nagrade Isadore Duncan, koreograf uvodne točke Eurosonga leta 2007 v Helsinkih se je na povabilo trenerskega para Daniela in Fredi Novak posvetil slovenskim plesalcem.
Fredi in Daniela Novak sta Jukko gostila že drugič.
Jukka Haapalainen je zaželjen pedagog po vsem svetu. (foto: Jure Makovec)
Ni lepšega, kot se učiti pri najboljših. In ni lepšega, kot biti v torek, 19.2., ob 21.45 v družbi Parade plesa na TV3 Medias. Saj veste, da je dan brez plesa izgubljen dan.

View Gallery 6 Photos