Reportaža z državnega prvenstva v latinskoameriških plesih

Miha Vodičar in Nadija Bičkova zmagovalca v članski kategoriji. (Foto: Ksenija Ostrelič)

Pred dvema tednoma se je v Sežani v organizaciji Plesne zveze Slovenije odvijalo državno prvenstvo v latinskoameriških plesih. Kaj se je dogajalo na parketu športne dvorane Srečka Kosovela, ste že prebrali na naši spletni strani, zato ste vabljeni k ogledu televizijske reportaže, in sicer v soboto, 28. marca, ob 11.30 na TV3 Medias.

V oddaji bodo nastopili državni prvaki Jure Bergant in Ana Mesec …
V oddaji bodo zaplesali vsi, ki so v osmih starostnih kategorijah stopili na stopničke. Novi državni prvaki pa vam bodo zaupali, kaj vse se je dejansko dogajalo med tekmovanjem. Tjaša Novak in Irena Rugel Krajcer bosta pokomentirali obleke letošnjega prvenstva, na katerem je kraljevala črna barva. Matej Krajcer je prvenstvo komentiral skozi oči trenerja, enako kot Martina Plohl, ki je tolažila svoje varovance, ki si niso priplesali rezultata, ki so ga pričakovali.
… Uroš Lazič in Maruša Pinter …
Videli boste solze Naje Dolenc in Nike Štefanič, veselje Anje Pritekelj, samozavest plesalk pilotnega projekta Kiare Rose Švarc, Katarine Kovaček in Lare Višnovar, Zala Kotnik je komentirala, zakaj si je nadela tigrasto obleko, Manja Žerjav pa zakaj je njena roza. Staša Berkopec je argumentirala, zakaj je pilotni projekt dober način pridobivanja novih plesalcev, Fredi Novak pa ni bil niti malo navdušen nad golimi fotografijami Nadije Bičkove, ki je suvereno z Miho Vodičarjem zmagala med člani.
… Nik Visnovič in Sofia Cedovnik Coljnar ter ostali zmagovalci. (Foto: Ksenija Ostrelič)
Ne zamudite Parade plesa, edine oddaje o plesu na slovenskih televizijah, ki si jo lahko ogledate tudi v dveh ponovitvah, in sicer v torek, 31.3., ob 8.30 in v petek,  3.4., ob 02.20.

View Gallery 4 Photos