Premiera kratkega filma Generacija ples koreografa Mihe Krušiča bo! V torek!

Miha Krušič v prvi oddaji Zvezde plešejo (foto: Miro Majcen)

Zavoljo današnje slabe vremenske napovedi se je Miha Krušič odlčil, da bo premiera v torek namesto v ponedeljek

Koreograf, plesalec, pedagog, odrski koreograf, režiser in nekakšen plesni multipraktik Miha Krušič odšteva dneva oziroma že ure do premiere kratkega filma Generacija ples.

V nedavnem intervjuju za naš portal, ki si ga lahko preberete tukaj https://www.paradaplesa.si/na-spici/miha-krusic-moja-zadnja-zelja-v-plesnem-smislu-je-to-da-bi-lahko-produciral-plesni-film-na-svetovni-ravni-s-slovenskimi-plesalci/, je med drugim dejal, da “je njegova zadnja želja v plesnem smislu je to, da bi lahko produciral plesni film na svetovni ravni s slovenskimi plesalci. Ker si to zaslužijo!

Premiera bo v torek, 16.6. ob 20.30

In zdaj prihaja kratki film Generacija ples, ki napoveduje celovečerni film. Premiera se bo zgodila tako v živo kot online (link bo na voljo na družbenih omrežjih 24 ur pred dogodkom). Premiera je bila napovedana za ponedeljek, a se bo zavoljo slabe vremenske napovedi premaknila za en dan. Torej, vabljeni v torek, 16.6. ob 20.30 na lokacijo ljubljanski Mini cafe golf v park Tivoli. Obvezna je prijava na https://www.1ka.si/a/288226, saj je treba upoštevati vsa pravila glede koronavirusa. Število mest je omejeno, pravi Miha in poziva vse, da se pravočasno prijavite. Dogodek bo vsekakor poseben, saj plesnih filmov, sploh slovenskih, res ni ravno na pretek.