Plohl&Lahvinovič, Busoletti&Vulič. Bojkot državnega prvenstva!

Zorana in Tatjane na državnem prvenstvu žal ne bomo videli.

Očitno niti eno državno prvenstvo ne more miniti brez težav, še preden se odvrtijo prvi ritmi. Tako ste na včerajšnji forum bralci pisali, da se prvenstva ne bosta udeležila dva že prijavljena para med profesionalci, in sicer Luca Busoletti in Tjaša Vulič ter Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič. Seveda smo povprašali, kaj se dogaja, in odgovore dobili od Tatjane Lahvinovič, ki je za naš portal povedala: "Res je, ne bova šla na državno prvenstvo, ker nisva imela skoraj nič časa za svoj trening ta teden. Veliko sva delala z najinimi varovanci in sva zelo ponosna na vse njih, kakšno dobro delo so naredili in kako so pripravljeni. Midva pa imava tudi veliko obveznosti in prav v soboto imava podelitev nagrade za dosežene rezultate lanskega leta, in sicer v Italiji. Glede na to, da je profesionalna divizija odprta kategorija in da gre na svetovno prvenstvo neomejeno število parov, za udeležbo torej ni problema. No, pa še en razlog je, ki pa vam ga zaupam po državnem prvenstvu." Kateri razlog je to, boste lahko prebrali jutri.

Državna prvaka v standardu se latina ne bosta udeležila. Luca Busoletti in Tjaša Vulič.
Tudi Tjaša in Luca sta se menda zaradi "neimenovanega" razloga odločila, da tekmo bojkotirata. Njun komentar še čakamo. Povprašali smo tudi Mišo Cigoja, ki pravi, da o situaciji ničesar ne ve, ker je šele prišel iz Rusije in se pripravlja na državno prvenstvo. "Bomo videli, kdo pride," je še dodal. Kaže, da bo Miša avtomatično nov državni profi prvak.
Miša Cigoj zagotovo pride na državno prvenstvo.
Preverili smo tudi pri Nataši Ambrož, ali res ne bo glavna sodnica, kot še vedno piše na spletni strani Plesne zveze Slovenije. "Res je, ne bom glavna sodnica in tudi ne vem, kdo bo. Organizatorjem sem že prejšnji teden na odprtem prvenstvu Ljubljane sporočila, da sem preutrujena, da bi sodila državno prvenstvo, a očitno še niso zamenjali objave na spletnih straneh. Danes grem samo spodbujat naše pare."
Torej, berite nas jutri, ko vam sporočimo, kako vroče je bilo v Kopru.