Plesna zvezda britanskega šova Aljaž Škorjanec se poroči. In to kar trikrat.

Aljaž in Janette na plesnem odru (foto: FB)

Svetovna plesna zvezda in zmagovalec britanske izvedbe šova ‘Dancing with the stars’ Aljaž Škorjanec se bo letos julija poročil s svojo partnerico Janette Manrara. S 33-letno Janette, ki je tudi plesalka latinskoameriških in standardnih plesov ter je prav tako nastopala v omenjenem popularnem šovu, sta se spoznala v Londonu, kjer tudi živita. Šest let skupnega življenja pa bosta letos poleti okronala s poroko. Pravzaprav kar s tremi. Najprej v Londonu za vse tamkajšnje prijatelje, nato za slovensko stran, kjer bo poroko organiziral eden najbolj znanih organizatorjev porok, in sicer par Luka&Ben, Luka Simšič in Benjamin Simšič, v njuni restavraciji Ob železnici, kjer se je lani poročila tudi Aljaževa sestra Lara. Tretje slavje pa bo v Miamiju, od koder prihaja Aljaževa zaročenka.

Aljaž je dopolnil sedemindvajset let. (Foto: FB)
Aljaž se v teh dneh mudi doma v Slovenski Bistrici, kjer je praznoval svoj sedemindvajseti rojstni dan in pregledal še vse podrobnosti za julijski veliki dogodek. Seveda pa pomaga sestri Lari, ki vodi lastno plesno šolo v Slovenski Bistrici in še na sedmih lokacijah na Štajerskem.
Zelo je navezan na družino, ki ga redno obiskuje na plesnih predstavah.
Še vedno je angažiran kot plesalec, nastopa na turnejah ‘Dancing with the stars’ po Veliki Britaniji in je pogodbeno vezan z britansko nacionalno televizijo BBC, zato je zavrnil sodelovanje v slovenski različici šova Zvezde plešejo na POP TV. Janette in Aljaž premoreta precej atraktivno spletno stran  https://www.aljazandjanette.com/ , na kateri so objavljeni vsi njuni angažmaji.