Plesna senzacija Artifex nesebično deli plesna znanja

Šov Slovenija ima talent je naplavila kar nekaj plesnih mojstrov, in ena od nastalih skupin s točno določenim namenom je bila tudi Artifex. V želji biti drugačen in tudi nekoliko skrivnosten so si posebej za šov nadeli maske, s katerimi so se prebili do samega finala oddaje.

Artifex prisegajo na hip hop …
S časovne distance, šov se je končal junija letos, pa fantje širijo svoja plesna znanja med plešoče Slovence in Slovenke. "Prebili smo led med skupinami in organizirali workshop turnejo. Ker je bil odziv v dveh mestih premajhen, smo prvi vikend na žalost morali izpustiti, vendar smo kasneje vso našo moč preusmerili v organizacijo delavnic v Kopru, Novi Gorici in Ljubljani. Odziv je bil neverjeten, prišlo je veliko znanja željnih plesalcev, ki jih nismo razočarali.

Ker je v skupini sedem plesalcev, smo se razdelili v pare in poskrbeli, da bodo plesalci od delavnic odnesli čim več. Aleš in Tilen sta poskrbela za bolj gangsta koreografijo, Žiga in Jan za sentimental hip hop.

Tadej in Žan za zelo hitro in energično koreografijo, Miha in Aleš pa sta sestavila lyrical hip hop koreografijo. Štirje različni stili, štiri skrajnosti, plesalci, ki so se udeležili classov, definitivno niso bili razočarani. V prihodnosti planiramo nove projekte, nove delavnice,"
je za naš portal sporočil eden od frontmenov Artifexa Tadej Premk.
… (Foto: Tea Rojec)
View Gallery 5 Photos