Plesalka Daniela Pekič na dekliščini osvajala selektorja Matjaž Keka

Nogometni selektor Matjaž Kek je spil z Danielo za dva evra.

Profesionalna plesalka latinskaomeriških in standardnih plesov Daniela Pekič se to soboto moži z Alenom Podgornikom, malo manj znanim bratom pevca Sebastiana. Poročno slavje se bo v kompletu odvijalo na prostem, na Čolnarni ob Dravi. Daniela, ki uči bodoče mladoporočence  plesne korake, je za svoje svate že pripravila bogat družabni program na katerem bo potrebno pokazati nekaj plesnega znanja, kar bo najbrž zelo zabavno.

Dekliščino so organizirale Danieline prijateljice pod motom …
Glede poročne obleke pa je bila Daniela zelo skrivnostna in nam je zaupala, da naj raje počakamo na kakšne dobre fotografije. “Z Alenom se bova po šestih letih ˝življenja na koruzi˝ vzela 27.8.2011, torej naju čaka še nekaj dni napornih priprav. Obema bosta priči starejša brata, meni Damir, Alenu pa Sebastian. Predprejšnji vikend sva oba preživela naporno fantovščino in dekliščino, kjer so nama najboljši prijatelji pripravili kup presenečenj, za kar sva jim zelo hvaležna. Bilo je fenomenalno in nepozabno,” je za naš portal povedala Daniela.
… spi-j z mano za 2 evra.
Da je bila dekliščina res mega pripovedujejo tudi Mariborčani, še posebej nogometaši NK Maribor. Vrhunec naj bi dekliščina, ki se je odvijala pod naslovom Spi-j z mano za 2 evra, doživela na Ljudskem vrtu in sicer na tekmi NK Maribor proti Domžalam. Danielin brat Damir Pekič je namreč nogometaš Domžal, ki naj bi dosegel stoti gol na tej tekmi. Danielina ideja je bila, da bi po morebitnem doseženem golu, tekla čez igrišče, a vodstvo nogometnega kluba ni bilo za to, saj so tovrstna dejanja kazensko sankcionirana. Tako je Danieli preostalo samo to, da za dva evra spi-je s selektorjem nogometne reprezentance Matjažem Kekom.
Žeja je bila na dekliščini velika; otroška flaška pa menda še ne pride v poštev. (Foto: Marko Pigac)
Zadnja samska fešta je torej uspela, poroka bo zagotovo vroča, saj bo Danieli in družbi vreme naklonjeno, s plesno kariero pa tudi ne namerava končati.  “Z Jernejem Brenholcem še vedno veselo pleševa, vendar sva zaradi službenih in privatnih obveznostih morala tekmovanja postaviti malo na stran. Sicer pa ne rabim posebej poudarjati, da s plesom ne moreš kar zaključiti. Enkrat plesalec (ka), zavedno plesalec (ka).”
Plesna kariera Jerneja Brenholca in Daniele Pekič je za nekaj časa obstala, a obljubljata, da se vrneta na tekmovalni parket.
View Gallery 5 Photos