Oddaja se zapuščina Tomaža Ambroža. Dvorane in blagovne znamke.

Urška d.o.o. se počasi poslavlja. Boris Prokofjev je že pred časom ustanovil Urška Pro d.o.o.

Ni še leto dni od smrti plesne legende Tomaža Ambroža, ko se njegovo in imetje preostalih štirih družbenikov, Borisa Prokofjeva, Mimi Marčac Mirčeta, partnerice in dedinje Simone Žabjek in Tomaževega sina in dediča Toma Ambroža, oddaja v kratkoročni najem.

Oktobra bo minilo leto dni od smrti plesne legende Tomaža Ambroža.
Odvetniška pisarna Vindiš iz Maribora, ki je upraviteljica v stečajnih postopkih, Urška d.o.o. je namreč v stečaju, nam je poslala javni poziv za zbiranje ponudb za najem premoženja dolžnika Urška d.o.o – v stečaju. Poziv je seveda objavljen tudi v Uradnem listu.
Prostori se nahajajo na Štihovi 7 v Ljubljani in najamete jih lahko v celoti ali …
Vsebina ponudbe pa zajema kratkoročni najem prostorov nepremičnine na Štihovi 7 v Ljubljani v skupni izmeri 940,90 m2. Dvorano in vse prostore, ki sodijo k njej, lahko najamete za kratek čas do šestih mesecev, a ponudbo morate poslati do petka, 28. avgusta, do 15.00. Predlagati morate tudi višino zneska, ki ste ga pripravljeni odšteti za najem.
… delno. Tudi dvorano pod kupolo.
Prav tako lahko od Urške d.o.o. v stečaju za šest mesecev najamete blagovne znamke, in sicer URŠKA, URŠKA – več kot plesna šola, MATURANTSKA PARADA, iDance in LAROK. Tudi za blagovne znamke velja, da ponudnik sam predlaga višino zneska.
V najem so prepoznavne blagovne znamke, ki si jih je izmislil Tomaž Ambrož …

Na razpisu lahko sodelujejo domače in tuje fizične ter pravne osebe. Vse ostale informacije pa vam bo z veseljem posredovala Jožica Vindiš iz Odvetniške pisarne Vindiš, ki dviguje telefon 031 704 043 ali vam odpiše po e-mailu odvetnica@vindis.si.
Seveda se porajajo vprašanja, kdo bi najel plesno dvorano in blagovno znamko za tako kratek čas ter kaj se bo zgodilo z nepremičnino in znamkami po teh šestih mesecih. Verjetno bo potreben še en razpis, tokrat za prodajo. Zaenkrat se pozitivni duh Tomaža Ambroža nadaljuje skozi lastnika univerze Alma Mater Europaea Ludvika Toplaka, ki je odkupil Akademijo za ples od Sabine Žabjek in Toma Ambroža.
Ludvik Toplak je nov lastnik Akademije za ples, ki oktobra štarta novo sezono.
Boris Prokofjev je že pred časom ustanovil svoj d.o.o., in sicer Urška pro, Mimi Marčac Mirčeta deluje v okviru Plesnega kluba Urška, ki nima nobene pravne povezave z Urška d.o.o., za kar je poskrbel že Tomaž Ambrož.

View Gallery 7 Photos