Nika Kljun na polno uživa v prestižnem delu North Holywooda v Los Angelesu

V Los Angelesu se Niki Kljun dogajajo samo pozitivne stvari.

V tem trenutku je Nika Kljun osredotočena na opremljanje stanovanja, ki ga je najela v prestižnem delu North Holywooda v Los Angelesu. Stanovanje se nahaja v lepi in mirni soseski, še posebej pa Nika uživa ob pogledu na sončni zahod s terase na strehi, ko lahko občuduje hribe, ki obkrožajo Hollywood.

Nikini plesalci so pomagali pri iskanju in čiščenju stanovanja, ki leži v prestižnem delu North Hollywooda.
Stanovanje je našla s pomočjo svojih plesalcev, ki so letošnje poletje preživeli z njo. "Šest mojih plesalcev iz najboljših hip hop skupin, evropski in svetovni prvaki Barbara Šuštarsič, Ana Vodišek, Tadej Premk, Aleš Trdin, Katjuša Premk in Nika Jagodic so z mano uživali na polno, trenirali v svetovno znanih plesnih šolah Millenium, Debbie Reynolds in Edge ter tudi nastopali. Bistvo je plesno izpopolnjevanje, pridobivanje novih izkušenj in dobra priprava na novo plesno sezono, saj bodo nekateri izmed njih tudi učili najboljše moje plesne hip hop skupine. Pri Boleru je kakovost na prvem mestu!"
Obkrožena z Bolerovimi plesalci po nastopu v šovu Monsters of hip hop.
Nika je s plesalci, preden se je vselila v stanovanje, živela v luksuzni dvonadstropni hiši, ki si jo po njenem mnenju vsak lahko le želi. Tudi transport za njih ni bil problem, saj so se naokoli vozili z najetim enoprostorcem in celo z lamborginijem. "Tako smo hitro prišli do centra Hollywooda in uživali na rdečih preprogah in se sprehajali po Walk of fame. Čas med in po treningih smo preživljali na prestižnih plažah Santa Monice in Long Beacha, si ogledali pacifiški akvarij, poplesavali med pacifiškimi valovi in na veliko nakupovali, seveda, hahaha."
Bolerovci so najprej živeli v sanjski hiši v Los Angelesu, po katerem so šibali z najetim enosprostorcem …
… plesalec Tej pa se je prevažal kar v lamborghiniju.
Nika ima v Los Angelesu kar nekaj prijateljev in pri enem so bili tudi na pool partiju, kjer so plesali, se zabavali ob bazenu in se smejali v jaccuzyju ter jedli več kot odlično hrano. Seveda pa so trenirali in nastopali na polno. "Nežnejši del Bolerove odprave je nastopal na znanem televizijskem kanalu Telemundo. Bile so povabljene na avdicijo in bile takoj sprejete za veliki dogodek. Njihova karizma in kvaliteta plesa jih je ponesla na mehiške odre, kjer so se počutile kot princese, saj so se do njih obnašali zelo profesionalno in hvaležno. Imele so več kot osem kostumov, privat vizažiste in oder narejen le za njih. To je bil za Mehičane ogromen dogodek, praznovali so dvesto let osamosvojitve. Nastopale so vse največje mehiške pevske zvezde, ljudi se je kar trlo, bil je res nepozaben večer. Žal nisem mogla biti z njimi, saj sem bila zasedena, a sem bila zelo ponosna in vesela, kot če bi bila tam."
V jacuzzyju je prijetno, še posebej po napornih treningih.
Nika je znova nastopala v šovu Mosters of hip hop, ki ga koreografirajo svetovno znani koreografi, kot so Thabita&Napoleon, ki delata za America’s got talent, Brian Friedman za So u think u can dance, Tony Testaza za Kylie Minouge, Jaquel za Beyonce in Britney, Rhapsody za Chrisa Browna, Ne-yo za Lady Gaga"Bil je užitek spet plesati s svojimi prijatelji, res dober občutek biti del njihove družine. Nastopala sem tudi v plesnem showu Carneval. Ta show je enkrat na mesec in vsi plesalci ter koreografi se takrat družimo. Osebno me je v show povabil Sir Charles, koreograf in plesalec Britney Spears in Rihanne, ki je bil zelo navdušen nad mano, saj so mojo karizmo in energijo čutili ljudje celo na koncu dvorane."  V vseh svojih aktivnostih pa se ni mogla odzvati posebnemu klicu, ki je prišel posebej na njeno agencijo MSA. Koreograf Brian Friedman je namreč zahteval prav Niko za šov America’s got talent. Žal je morala odpovedati, saj takrat še ni imela pridobljene t.i. "social security number" ameriške vlade. A zdaj teh problemov ni več, saj je ravno pred dvema tednoma uspela dobiti tudi številko socialnega varstva. "Zdaj sem pripravljena na vse! Delovno vizo imam urejeno za tri leta, veliko učim v svetovno znani plesni šoli Millenium. Povpraševanje po mojih urah je čedalje večje, zato bom imela v kratkem tudi svoje redne classe v centru Hollywooda v IDA dance complexu. Povabljena sem bila ponovno na Boogiezone class in odziv je bil ogromen. Bili so zelo veseli, da sem se zopet vrnila, tako da sem povabljena na tridnevni Boogiezone vikend, kjer učijo le priznani koreografi – in jaz, weeee,"  je za naš portal sporočila Nika iz Los Angelesa.
Koreograf Brian Friedman, na fotografiji z Britney Spears, je povabil Niko k sodelovanju v šovu America’s got talent.
V Ljubljano prihaja sredi septembra, saj jo kličejo dolžnosti do matičnega kluba Bolero, pa tudi organizatorjem prireditve Fatalka leta je obljubila, da se bo, kot nominiranka, prireditve udeležila. Seveda se v slovenskih hip hop krogih že natolcuje, zakaj hudiča se spet vrača v Slovenijo, če ji gre v Ameriki kot po maslu …

View Gallery 7 Photos