Na državnem prvenstvu med člani ponovno slavila Vodičar & Bičkova

Državno prvenstvo se je odvijalo v Zrečah. (Foto: Marko Mesec)

V športni dvorani v Zrečah se je včeraj odvijalo državno prvenstvo v standardnih plesih, ki ga je organizirala Plesna zveza Slovenije. Med člani sta pričakovano slavila aktualna državna prvaka Miha Vodičar in Nadija Bičkova iz PK Pingi, med starejšimi mladinci sta enako kot Miha in Nadija s samimi prvimi mesti postala državna prvaka Jure Bergant in Ana Mesec iz PK Urška.

Miha Vodičar in Nadija Bičkova sta med člani nepremagljiva.
Na mladinski vrh sta se povzpela Uroš Lazič in Maruša Pinter iz Sambe, njuna klubska kolega Brin Hlade in Tosia Robar Žerak sta na najvišji stopnički stala med mlajšimi mladinci.
Jure Bergant in Ana Mesec sta zmagala med starejšimi mladinci.
Tudi naslov najboljšega pionirskega para je ostal v Sambi, in sicer pri Vidu Šteinfelserju in Brini Paulini Dezman. Med mlajšimi pionirji pa žal ni bilo tekmovalcev.
Uroš Lazič in Maruša Pinter sta si priplesala mladinsko zmago.
Miša Cigoj in Nika Bagon iz PK Urška Ajdovščina sta med profesionalci kot edina tudi zmagala, enako kot zakonski par Robert in Simona Preininger iz PK Podčetrtek v kategoriji senior II. Več o dogajanju na državnem prvenstvu pa si boste lahko prebrali v ponedeljek. Fotogalerija je na ogled na spletni strani fotografa Marka Mesca www.fotomesec.com
P.S. Spoštovani komentatorji! Pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

View Gallery 4 Photos