Miha Krušič odpikal Maestro in Kazino ter prevzel letošnje viktorje

Miha Krušič bo imel flow v soboto in nedeljo.

Trenutno eden bolj zaposlenih slovenskih koreografov Miha Krušič je razpet med komercialno televizijo POP TV, za katero koreografira X Faktor, ki štarta to nedeljo, in nacionalno televizijo, za katero koreografira plesne točke letošnje podelitve viktorjev. Tako je Miha znova prevzel plesno scensko podobo viktorjev, ki jo je delal že lani in prejel precej negodovanja zavoljo nesinhrone izvedbe plesnih točk..

Miha je lani koreografiral točke na viktorjih.
Režijski tandem Igor Gajič in Klemen Dvornik pa ni želel na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma skupine Maestro, ki velja za nekakšen hišni plesni bend nacionalke, še manj pa plesalcev Kazine, za katere sta menda omenjena režiserja izjavila, da v njih ne vidita nikakršnega glamurja. In menda sta imela pri tem v mislih skupino SheDivas, nekakšen šov oddelek Kazine.
SheDivas naj ne bi bile nič kaj glamurozne.
Hišni plesni bend nacionalke Maestro je ostal brez angažmaja za viktorje.
Maestro pa naj bi bil že preveč razvpit, in tako je bil Miha Krušič edina možna izbira, čeprav naj bi bila v igri tudi Azra Selimanovič, a ji lobistična pomoč prijateljice Rebeke Dremelj ni veliko pomagala.
Azri Selimanovič lobiranje prijateljice Rebeke Dremelj ni prineslo koreografskega angažmaja.
Kakorkoli, Miho in njegovo ekipo čaka težko delo, saj bodo v soboto vse oči uprte v njegov plesni izdelek. Že dan pozneje pa bomo njegov flow občudovali še na komercialki v famoznem X Faktorju, iz katerega je odletela plesalka in koreografinja Nika Kljun. Nika si je zelo želela, da bi bila del slovenske ekipe, saj ima kot del ameriške ekipe kar nekaj izkušenj, a je bil kreativni vodja XFaktorja Donald Rose odločno proti. Dejal je, da popolnoma zaupa le Krušiču.

View Gallery 5 Photos