Ekskluzivne fotke nekdanje Cigojeve plesalke Nastje s sinčkom Egorjem

Egor in Anastazija, dva lepotca.

Anastazija Novožilova je kar nekaj let preplesala v partnerstvu z Mišo Cigojem, nato se je po treh naslovih najboljše plesalke na svetu v kombinaciji odločila zapustiti temperamentnega Mišo in se preselila nazaj v Moskvo.

Miša Cigoj in Anastazija Novožilova sta leta 2003 prejela Povodnega moža za najboljši par.
Plesalka latinskoameriških in standardnih plesov se je nato v prekrasni obleki poročila s svojim plesnim partnerjem Aleksejem Zaharinom, s katerim sta bila že nekaj let par tudi zasebno. “Za poroko sva se odločila, ker se imava zelo rada in si želiva tudi ustvariti družino,” je po poroki sporočila Nastja za naš portal.
Anastazija in Aleksej na poroki.
In zdaj se jima je želja uresničila. "Res sem srečna mamica. Vse od najine poroke dalje sva sanjala o otroku, še posebej, če sva videla kakšnega luškanega otroka. Ampak sva seveda planirala nadaljevati najino plesno kariero in si mislila, ko bo bog dal, se bova pa ustavila. Lani 1. aprila na državnem prvenstvu pa naju je dober prijatelj vprašal, če sem mogoče noseča. Razlog je bil ta, da je njegovo dekle sanjalo, da sem jaz noseča. Seveda sem se smejala in rekla, da seveda ne, in se smejala misleč, da me malo zafrkava. Potem pa si je moj mož Aleksej to zapomnil in šel kupit test in takrat sva se zavedala, da sem plesala državno prvenstvo noseča osem tednov. Prvenstvo sva tudi zmagala in tretjič obranila naslov državnih prvakov v kombinaciji."
Srečna družina; Egor je na tel sliki star tri dni.
Po tej tekmi nista več plesala, ampak sta nestrpno pričakovala rojstvo sinčka Egorja. "Veliko sem študirala, obiskovala tečaje za nosečnice, se ukvarjala s specialno gimnastiko, pa vodno arerobiko za nosečnice. Sedemnajstega decembra lani se nama je rodil najin Egor, 4.170 kg težak in 57cm velik. To je bil najsrečnejši trenutek v mojem življenju. Porod nikakor ni bil lahek, saj sem mislila, da bom rodila po naravni poti, ampak moja ozka medenica ni pustila, da bi Egorjeva glavica pokukala na plano, zato se je zdravnik odločil za carski rez."
Nastja uživa v vlogi mamice.
Nastja zdaj vzgaja sina, ga doji in upa, da ga bo dojila vsaj še kakšno leto, saj prisega na zdravo hrano. Aleksej pa dela v njuni plesni šoli Zvezda, kjer uči plesati otroke. Kmalu pa se bo na plesni parket vrnila tudi Nastja, in počasi se bo vrnila tako med pedagoginje kot med tekmovalke. Sicer pa Nastja, kot jo skrajšano kličejo prijatelji, vedno posluša svoje srce, ko gre za odločitve.
Nastja bo sinčka dojila, dokler bo mogoče.
Z vozičkom po zasneženi Moskvi …
View Gallery 8 Photos