Fredi in Daniela Novak ekskluzivno v Paradi plesa. Bičkova&Vodičar za Pingi

Daniela Škofic Novak z Nadijo Bičkovo v dobrih starih časih.

Fredi Novak in Daniela Škofic Novak sta gosta nocojšnje oddaje Parada plesa, ki si jo lahko ogledate ob 20.00 na TV Veseljak. Znana trenerja, pedagoga in sodnika sta brez dlake na jeziku povedala, kaj se trenutno dogaja na mednarodni in slovenski tekmovalni sceni. Razložila sta, zakaj poteka borba dveh plesnih zvez, od katerih si ena želi ples vključiti med olimpijske športe, druga pa si želi, da ples ostane umetnost.

Intervju s Fredijem in Danielo smo posneli v longue klubu Mint v BTCju.
Izvedeli boste, zakaj sta morala klub zapustiti plesalca Miha Vodičar in Nadija Bičkova. Slednja je po Fredijevih besedah dolžna klubu tudi precej denarja. Po neuradnih informacijah pa sta se priključila Plesnemu klub Pingi, ki ga vodita Alenka in Branko Bohak. Bohakova na naše vprašanje, ali sta res člana njunega kluba, nista odgovorila, čeprav jima je Branko med prvimi čestital za nastop na nedavnem odprtem prvenstvu Beograda. Sta pa Daniela in Fredi spregovorila tudi o denarju, podkupovanju, zloglasnemu timu Diablo, ki menda dirigira vse uvrstitve parov na svetovnih, evropskih in lokalnih tekmovanjih.
Branko in Alenka Bohak ne zanikata in ne potrjujeta sprejema para Vodičar&Bičkova v klub Pingi.
Ob zaključku članka smo prejeli še elektronsko sporočilo, ki ga je Frediju Novaku poslal Branko Padjan, direktor Plesnega kluba Rolly, v katerem je opozoril Plesno zvezo, da je Kristalna dvorana v Rogaški Slatini, v kateri naj bi PK Rolly organiziral kvalifikacijski turnir, premajhna: "Fredi, pridi pa meri. Pa vse tekme za zadnjih 100  let razveljavi, ki so bile v tej dvorani. Vključno s tistimi, na katerih si tekmoval še ti. Lahko pa seveda prispevaš cca 2-3 tisoč € in izbereš dvorano po svoji izbiri ali pa organiziraš tekmovanje kar sam. Le kako te velikost ni motila, ko si ti sodil v tej dvorani oz. bil gl. sodnik ali pa delegat. In kako to, da dvorana ni bila premajhna za vse plesne priprave, ki so se tu odvijale. Dragi Fredi, bolj si star, bolj si zloben!"
Branko Padjan ima počasi vseh funkcionarjev na Plesni zvezi Slovenije vrh glave, pa čeprav Fredi Novak ne zaseda prav nobene funkcije.
Obeta se vam res zanimiva Parada plesa.

View Gallery 4 Photos