Folk, na folkloro!

… (foto: Peter Prunk)
Čas vpisov v plesne šole je v večini minil in na vrsto pridejo tiste šole, ki so nekoliko drugačne. Pri tem imam v mislih seveda folkloro, in Rožanci vpisujejo nove plesalce in glasbenike.
Če menite, da ste dovolj radovedni in bi radi ugotovili, zakaj se v Sloveniji toliko ljudi, od mladih do starejših, ukvarja s folkloro, pridite 9. oktobra ob 19.00 na Parmovo 35 v Ljubljani.
Vpišite se v Folklorno skupino Tine Rožanc
"Rožanci že sedem desetletij stremimo k istemu cilju: ohraniti, širiti ter poustvarjati slovensko ljudsko izročilo. Bi se nam radi pridružil na poti, ki vsako leto prinese nove izzive, znanja, prijateljstva, zabavo in doživetja na turnejah, nastopih, vajah? FOLK … plesalci in plesalke, harmonikarji in harmonikarice, violinisti in violinistke, tamburaši in tamburašice, klarinetisti in klarinetistke … NA ROŽANCA! 
Prijavnica na povezavi: http://rozanc.si/vpis-plesalcev-in-glasbenikov/ Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na info@rozanc.si oz. pokličete 030 302 542 (Nina) ali 040 431 604 (Lea)," sporočajo Rožanci.
… (foto: Peter Prunk)
Folk, na folkloro!

 

View Gallery 4 Photos