Flash mob mičnih deklet postavil Mesarski most v središče dogajanja

Enajst mičnih deklet je na Mesarskem mostu izvedlo pravi flash mob …

Minulo soboto je enajst ljubljanskih študentk in dijakinj pod okriljem evropskega projekta Generosity, ki ga v Sloveniji izvaja Senzorium gledališče pod vodstvom Barbare Pie Jenič, na Mesarskem mostu v Ljubljani izvedlo pravi flash mob in tako še dodatno popestrilo dogajanje v prestolnici.

… in pritegnilo pozornost mimoidočih …
Plesalke Nika Ojsteršek, Maruša Fakin, Liza Blažon, Liza Kasal, Petra Prunk, Dominika Torkar, Hana Gorše, Miranda Trnjanin, Tanja Krevelj, Ajda Ferengja in Anja Prusnik so fascinirale v črnih dresih. Pogleda na izklesana telesa najstnic pa so bili mimoidoči deležni postopoma. Mične plesalke so bile sprva namreč popolnoma oblečene, nato so se ulegle na tla ter se počasi druga za drugo postavile na sredino mostu ter se slekle. Zaplesale so znano koreografijo Single ladies po vzoru angleških kolegic. In namen je bil dosežen; pritegnile so pozornost mimoidočih, vzdušje je bilo čudovito, most pa je postal središče dogajanja.
… ki so bili nad izvedbo mičnih najstnic navdušeni …
Flash mob je del izzivov (izziv št. 7: http://generosity.eu/sl/izzivi/ ) evropskega projekta Generosity (http://generosity.eu/performance/), v njegovi fazi priprave, študija in raziskave. Večji flash mob dekleta načrtujejo oktobra, treningi bodo potekali septembra 2011, zato vabijo vse zainteresirane plesalce, naj se pridružijo v skupino https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150236430912171.336002.539357170#!/home.php?sk=group_216189258396588 in se javijo Anji Prusnik prek socialnega omrežja ali na mail anjaprusnik@gmail.com.
… most pa je za nekaj časa postal središče dogajanja … (Foto: Suncan Stone)
View Gallery 4 Photos