Naj plesni nastop in FB nagradna igra

Please select a featured image for your post

Glasujte za predlagane plesalce, plesalke in skupine, ki so opozorili nase z odličnim plesnim nastopom, in si priplešite atraktivno nagrado. Maks Vrečko, inovator Flaške-več kot steklenice bo šestim srečnežem podaril Flaško v velikosti 0,33 l.

Če boste glasovali prek Facebooka in lajkali našo rubriko, boste lahko eden od dveh srečnežev, ki bosta prejela pollitrsko Flaško. Lajkajte na linku http://www.facebook.com/paradaplesa.si?sk=app_141313235940395

Seveda bo z atraktivno in zdravo Flaško nagrajen tudi zmagovalec. Glasujte za: Mojco Majcen, dekleta iz slovenskega Flash Moba, Miho Krušiča in njegove plesalce, Gogo Stefanovič Erjavec in Plesni Forum Celje, Pirueto in Petro Žiher, Nino Jerman, Anjo Miško, Amadeja Jankoviča, Petro Zupančič, Bolerov Women Power, študentke Akademije za ples in SheDivas.
Flaška – več kot steklenica
Vsi imamo radi izdelke ali storitve, ki nam pomagajo živeti bolj zdravo, biti prijazni okolju, pomagajo varčevati ali so nam preprosto všeč. Kaj pa potem lahko rečemo za izdelke, ki nam ne ponujajo le ene od naštetih prednosti, ampak kar vse naenkrat?! Najbrž bi morali biti navdušeni, kajne? Takšen izdelek je Flaška, informirana steklenica za vodo, ki jo vse pogosteje videvamo po pisalnih mizah sodelavcev, v avtomobilih, v nahrbtnikih planincev, damskih torbicah in celo v rokah znanih Slovencev. Zakaj torej gre pri Flaški? Kako vam lahko preprosta steklenica nudi vse zgoraj naštete prednosti?

Redno pitje vode je eden od osnovnih pogojev dobrega zdravja. Flaška je namenjena prav temu. S svojimi pisanimi vzorci vas bo pogosto ‘spomnila’, da storite požirek ali dva. Izdelana je iz stekla, ki je najboljši material za shranjevanje in pitje vode, na vsak način boljši od plastenk. Te v vodo namreč izločajo antimon, snov, ki lahko povzroča raka. Voda v plastenkah je poleg tega tudi precej dražja, tudi do nekaj 1000-krat. Kar je nesmiselno, če upoštevamo dejstvo, da imamo v večini Slovenije kakovostno vodo iz vodovoda. Seveda s pitjem embalirane vode po nepotrebnem onesnažujemo okolje. Samo pomislite na količino surovin in energije, potrebnih za proizvodnjo, transport in hlajenje vseh teh plastenk (povprečni Slovenec popije 56 l embalirane vode na leto, lahko si izračunate, koliko plastenk to pomeni samo v Sloveniji), katerih večina na koncu konča na odpadu ali celo v naravi.

Flaška nam torej pomaga živeti zdravo, varovati okolje in varčevati z denarjem. Kaj pa je tista njena dodana vrednost? Flaška je programirana oziroma informirana. Program je zapisan v siliciju (tega je v steklu 71-72 odstotkov) in se prenaša na vodo v steklenici. Seveda pa uporabnike zanima, kaj to pomeni za kakovost vode. ”Kakovost vode se bistveno izboljša, spremni se njena struktura. Poenostavljeno povedano se struktura vode v Flaški približa izvirski, ki je precej bolj prijazna našemu telesu. Konkretno se zmanjša genotoksičnost in površinska napetost ter zniža redox potencial. Vodni klastri postanejo manjši in bolje organizirani,” živo vodo razlaga Maks Vrečko, inovator, ki je Slovencem predstavil Flaško. Živo vodo? Da. Voda v Flaški se po petih minutah spremeni v t.i. živo vodo, ki je po strukturi boljša za pitje.

Flaška torej dejansko prinaša prednosti na vseh omenjenih področjih. Seveda pa ne moremo mimo dejstva, da je simpatična in lepa. Vse modele si lahko ogledate na www.flaska.si Flaško lahko uporabljate tako na službenem sestanku kot na sprehodu in nenazadnje – na plesnem podiju.   
Glasujete lahko do 19. julija do 21.00.

Glasovalci pa ste izbrali za zvezde državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih plesalke male jazz formacije Damn Jazz. Čestitamo zmagovalkam, vsem šestim nagrajencem, ki so glasovali prek naše strani: Peter Bruner, Kočevje; Ivanka Novak, Lukovica; Tone Pasta, Maribor; Kaja Gjurin, Kamnik; Maruša Jug, Ljubljana; Metoda Bele, Poljane, in obema nagrajenkama, ki sta glasovali preko Facebooka marolt.mateja@gmail.com in ajda.rotar@gmail.com. Izdelke podjetja Oriflame bodo vsi nagrajenci prejeli po pošti.