Energična Lucija Velkavrh bo zavzela Parado plesa

Lucija je simpatična in dobra gibalka.

Za Lucijo Velkavrh pravijo,  da je energična in tehnično brezhibna plesalka. V svoji karieri si je priplesala kar nekaj naslovov državne in svetovne zmagovalke v različnih plesnih disciplinah, koreografiralaje tudi za nekatere slovenske pevke, kot na primer Manco Špik, Sanjo Grohar in Majo Slatinšek.

Jazz ples pa je tisti, ki jo še posebej zanima, ampak v nekem svojem okviru, saj poudarja čustveno izražanje prek gibov (music interpretation) in tehnike, s katerimi se vsak plesalec lahko plesno in odrsko razvija. Nastopala je v različnih plesno-pevskih predstavah Šole za nastopanje Bast: mjuziklu Predbožična mora ter v predstavah Sanje Nje in I Know I Can, kjer je imela glavni vlogi.
Lucija je letošnje poletje preživela na plesnem Dunaju, tudi na delavnicah legendarega koreografa, pedagoga in plesalca Ismaela Iva.
Po svoja znanja hodi v tujino, še posebej poletja izkoristi za šolanje izven naših meja. Bila je v Los Angelesu, New Yorku, Parizu, Londonu, Amsterdamu in Dunaju, kjer je sodelovala z vrhunskimi koreografi, kot so Geraldine Armstrong, Bruce Taylor, Ismael Ivo, Jennifer Hamilton, Justin Giles, Malik Lewis, Jose De La Cruz
Oddajo smo posneli v ambientu Moderne galerije v Ljubljani.
Seveda je razkrila tudi predmete, ki so ji še posebej ljubi, ampak to vam bo zaupala v oddaji Parada plesa, ki smo jo posneli v Moderni galeriji v Ljubljani. Oddajo pa si lahko ogledate v naslednjih terminih:TV Veseljak: PREMIERA, torek, 4.10. ob 20.00, ponovitve – nedelja, 9.10. ob 22.00, torek, 11.10. ob 20.00, nedelja, 16.10. ob 22.00; INFO TV: PREMIERA, 8.10. ob 20.00

View Gallery 4 Photos