Ekskluzivno na TV3 Medias. Najboljši plesalci zbrani v Paradi plesa

Ekipa oddaje Parada plesa se je udeležila podelitve nagrad najboljšim plesalcem, plesalkam in skupinam v treh tekmovalnih sekcijah Plesne zveze Slovenije. Plesna zveza  in Združenje plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije sta nagrade in priznanja podelila že sedmič, in sicer vsem tistim, ki so v letu 2012 s svojimi tekmovalnimi dosežki največ prispevali k ugledu slovenskega tekmovalnega plesa doma in v svetu. To je bil menda tudi kriterij za selekcijo v družbo najboljših.

Andrej Škufca in Melinda sta člana WDC plesne zveze in sta prejela nagrado kot najboljši profesionalni plesni par, ki tekmuje pod okriljem te zveze.
Videli boste, kaj so povedali nekateri nominiranci in nagrajenci Nika Bolčič, Klara Lainšek in Jan Ravnik, Urška Rubin, Zoran Kljun, Zoran Plohl, Luka in Sebastijan Vodlan, Matevž Česen, Žiga Mlakar, Nadija Bičkova in Miha Vodičar ter Andrej Škufca.
Miha Vodičar, Nadija Bičkova in mama Larisa na podelitvi nagrad, kjer sta Miha in Nadija postala par leta 2012.
V drugem delu oddaje pa vas čaka reportaža iz Kranja. Bili smo na izbirnem tekmovanju za svetovni pokal World  Dance Cup, ki ga je organizirala Baletna šola Stevens, in navijali za čim številčnejšo uvrstitev slovenskih plesalcev.
Plesalke Baletne šole Stevens v koreografiji Orobroy.
Parada plesa vas čaka danes zvečer ob 21.55 na TV3 Medias. Ponovitev oddaje pa bo v soboto, 9.3., ob 10.30. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.
Sabina Pajmon je bila ena od šestindvajsetih tekmovalnih točk, ki si je priplesala pot v Brighton.
View Gallery 5 Photos