Ekskluzivno. Katarina Venturini in Matej Krajcer brezplačno za plesalce

Naja in Marcel ter Katarina in Matej v ambientu Rolf Benz oddaje Parada plesa.

V Parado plesa edino oddajo o plesu na slovenskih televizijah smo povabili nekdanja svetovna prvaka Katarino Venturini in Mateja Krajcerja ter aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov med starejšimi mladinci Marcela Vodenika in Najo Dolenc.

Katarina Venturini in Matej Krajcer …
… Naja Dolenc in Marcel Vodenik.
Katarina in Matej z novembrom odpirata plesni klub v okviru Plesne zvezde. To pa ne bo čisto običajen klub, ampak klub, ki bo mladini in predvsem otrokom nudil vsak četrtek brezplačne treninge. Unikum na slovenski plesni sceni seveda pozdravljamo in želimo, da se krivulja popularnosti treniranja latinskoameriških in standardnih plesov končno začne dvigovati. Matej in Katarina sta prepričana, da sta na pravi poti, se pa seveda zavedata, da število parov strmo upada. V intervjuju boste izvedeli še nekaj njunih misli o trenutni plesni sceni, ki zavoljo dveh mednarodnih plesnih zvez, ki med seboj ne sodelujeta, naši plesalci pa so člani tako WDFSja kot WDCja, nikakor ne gre v prid plesalcem. Katarina je pokomentirala še visoke cene plesnih oblek in se spomnila svojih časov, ko sta bili dovolj ena ali pa mogoče dve.
Plesni klub Plesna zvezda vabi, da se jim pridružite na brezplačnih treningih.
V drugem delu oddaje vam bomo predstavili aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov med starejšimi mladinci Marcela Vodenika in Najo Dolenc. Leto dni skupnega plesanja je obrodilo sadove in pravkar sta se vrnila tudi s svetovnega prvenstva, kjer sta za las zgrešila polfinale. Trinajsto mesto pa je bilo njuno. V oddaji sta zaupala, kaj počneta, kadar ne plešeta, in kaj jima je za srečo podarila ena od njunih trenerk Barbara Nagode Ambrož.
Oddajo Parada plesa z gosti Najo Dolenc in Marcelom Vodenikom ter …
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate v torek, 30.10., ob 21.40, in v ponovitvi v soboto,3.11., ob 14.25, na TV3Medias. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.
… Katarino Venturini in Matejem Krajcerjem smo posneli v ambientu galerije Rolf Benz v Kristalni palači v Ljubljani.
View Gallery 6 Photos