Danes v Paradi plesa. Svetovni prvakinji Lia Lačen in Nika Brložnik!

Lia Lačen in Nika Brložnik sta v oddajo prinesli posebno mladostno energijo. (foto: Lea Slapar)

V  Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, gostimo plesni dvojec, ki se kiti z naslovom najboljše plesalke na svetu. Lia Lačen je članica Urban Roofa ter svetovna in evropska prvakinja v hip-hopu za mladinke. Ko odide na tekmo, ne pozabi obleči srečnih nogavic in srečnega spodnjega perila. Če je z njo še plastični pujs, je naslov prav gotovo osvojen. Izvedeli boste, kdo je njena pedagoška plesna ekipa in zakaj ji ples pomeni vse na svetu.

Navihani Lia Lačen in …
Nika Brložnik pa prihaja iz Plesnega kluba Idrija in je svetovna prvakinja v street plesu za članice. Njena trenerka je Renata Alibegovič, ki ji je hvaležna za vse plesne uspehe in napredek v plesnem razvoju. Spoznali boste idrijsko plesno sceno in izvedeli, kaj bo Nika počela, ko bo kmalu odšla študirat v Ljubljano.
… Nika Brložnik.
Premierno si lahko oddajo Parada plesa ogledate danes zvečer ob 22.05 (ja, malo zamude bo, ker na naši televiziji TV3 prvič štarta prenos dirke formule 1 in očitno dirkači ne bodo tako hitro dirkali, da bi ujeli točen začetek oddaje). Čakata vas še dve ponovitvi, in sicer v sredo, 28. marca, ob 10.30 in v soboto, 31. marca, ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
View Gallery 4 Photos