Zaljubljene plešoče zvezde Peter Poles, Nadija Bičkova, Oriana Girotto, Nina Osenar

Nadija Bičkova in Peter Klinc sta postala par v rubriki Zvezde plešejo. (Foto: TV SLO)

Kar nekaj člankov je bilo v zadnjem času napisanih na temo zaljubljenih plešočih zvezd, a bolj kot o domačih se naši novinarji raje razpišejo o tujih. Z izjemo plesalke Martine Plohl, ki so ji v prejšnji sezoni originalnega formata Zvezde plešejo na komercialni televiziji POP TV pripisovali afero z Denisom Porčičem Chorchypom, a je Martina to vseskozi zanikala. Sicer so v plesnih krogih zatrjevali, da iskrice letijo sem in tja ter da se med njima plete resna zveza, a do te očitno ni prišlo. Martina je lani odprla plesno šolo v Slovenski Bistrici in dela na polno, menda za zvezo nima časa. No, tudi letos ne manjka namigovanj, da sta z zvezdo Rokom Kunaverjem več kot par, saj je Rok do nje zelo pozoren in vsak teden Martino razveseli s šopkom rož. Sicer sta presenetljivo iz šova že izpadla ali Martina rože še prejema pa se v tem trenutku ne ve. Se pa `fotke` zadovoljne Martine pojavljajo povsod, ne smemo pa pozabiti, da je to seveda del promocijskih aktivnosti takšnega šova.

Martina Plohl in Denis Porčič naj bi bila par prejšnje sezone oddaje Zvezde plešejo. (Foto POP TV)
Precej zares pa je bilo pred leti, ko se je Mario Galunič lotil okrnjene verzije `Zvezd` v svoji nedeljski pogovorni oddaji Spet doma. Rubrika se je odvijala kar šest sezon, in sicer leta 2006, 2007 in 2010. S tem zapisom si bom pri polni zavesti naložila spet nekaj sovražnih pogledov in gotovo prejela kakšen telefonski klic, ampak nekatere zveze so pač burkale življenja tako plešočih zvezd kot njihovih soplesalcev in zabavale gledalce ter bralce.
Zveza med Tino Jarc, danes inštruktorico gyrotonika, in Petra Polesa velja za največjo afero v zgodovini slovenske različice šova Zvezde plešejo. (Foto: TV SLO)
Ena najbolj strastnih in medijsko najbolj razvpita afera se je odvijala med aktualnim voditeljem šova Zvezde plešejo Petrom Polesom in njegovo soplesalko Tino Jarc Šifrar. Tako Peter kot Tina sta celo premišljevala o skupnem življenju, a Petrova tedanja spremljevalka, Nika Veger, se je borila do konca in na vse možne načine ter obdržala zvezo s Petrom.
Davood Gadami in Nadija Bičkova v Strictly come Dancing (foto: BBC)
Nadija Bičkova je plesala z manekenom Petrom Klincem, ko je `zadelo` tudi njo. Nekaj časa sta se celo skupaj tržila kot plesni par, čeprav je Nadija takrat še plesala z Miho Vodičarjem, a Nadijine ambicije so bile vsekakor višje od tega, kar ji je Peter lahko omogočal. Kmalu se je poročila s plesalcem Sergejem Konovalcevim, se od njega tudi ločila, imela nekaj kratkih zvez s slovenskimi podjetniki, zdaj pa že nekaj časa vztraja v zvezi z nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim ima hčerko Milo. So pa Nadiji, ki ji je uspel veliki met in je plesala v originalnem šovu BBC-ja `Strictley come Dancing` z igralcem Dawoodom Gadamijem, angleški mediji pripisovali afero s plesalcem z Nove Zelandije Brandonom Colom. Priče trdijo, da je bilo vse res. No, Nadja je že na domačih tleh in ni videti, da jo Brandon še zanima.
Andrej Novotny se je zapletel z Oriano Girotto. (Foto: TV SLO)
Intenzivni treningi so pred leti razburkali tudi srce Oriane Girotto, ki se je zaljubila v svojega učitelja Andreja Novotnyja. Andrej je skoraj zapustil svojo ženo, nekdanjo balerino in zdajšnjo koordinatorko baleta v ljubljanski operi Tonco Rožanc Novotny. Oriana in Andrej sta se po premisleku prijateljsko razšla.
Klemen Prašnikar in Nina Osenar sta si bila všeč, a kaj več se ni razvilo. (Foto: TV SLO)
Seksi Nina Osenar, ki ima zdaj srečno družinsko življenje z Dejanom Kontrecem, je v času nastopanja v šovu Zvezde plešejo celo prvič in menim, da tudi zadnjič prišla navijat na državno prvenstvo v latinskoameriških plesih za svojega soplesalca Klemna Prašnikarja. Klemen je kmalu po tem začel zvezo s svojo soplesalko Aleksandro Averkijevo, s katero sta še danes zaljubljena in lani sta postala svetovna prvaka v latinu. Oba bom gostila v oddaji Parada plesa 6. maja in ob teh spominih se samo nasmihata. Saška pravi: "Ah, jaz sem to vse samo opazovala s strani (smeh) …"
Blažka Müller Pograjc in Matjaž Brinovec (foto: TV SLO)
Tudi profesorica portugalščine na filozofski fakulteti, Blažka Müller Pograjc, se ni mogla upreti čarom plesalca Matjaža Brinovca. Njen mož, režiser Matjaž Pograjc, mi je celo grozil na svojem blogu, "da sanja, kako mi reže vrat", ker sem o tej zvezi pred leti pisala. Pograjca sta še vedno poročena; srečno ali ne, tega ne vem, moj vrat pa je še vedno v enem kosu.
Špela Kralj in Tomaž Mihelič (foto: TV SLO)
Igralka Tina Gorenjak je tako vedno napeta, kadar gre za prijateljevanje z moškimi. Gregor Cesar pa je tudi obranil sloves zapeljivca, a menda se med njima ni razvilo kaj več. Tudi Špela Kralj naj bi se zaljubila v svojega `vipovca` Tomaža Miheliča, s katerim sta tudi zmagala zadnjo sezono, a vsi vemo, da več kot do plesnega zapleta med njima ni moglo priti, saj Tomaža ženske ne ganejo kaj dosti. Je pa res Tomaž v Špeli prebudil tisto divjo stran, ki je na tekmovalnem plesišču ni mnogokrat pokazala.
Aljažu Škorjancu so pripisovali afero z manekenko Abbey Clancy, s katero sta zmagala. (Foto: BBC)
Nesporni mednarodni zvezdi tega šova, Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara Škorjanec, sta tovrstnih namigovanj navajena. "Da se vedno kaj plete med nami, je del promocije šova. Je pa res, da je ples čustvena zadeva, dotikanje teles pa lahko pripelje do marsičesa. No, midva sva recimo dokaz, saj sva se v šovu spoznala, ampak kot plesalca," sta mi zaupala v intervjuju lani decembra. Zvezde plešejo je pač oddaja, v kateri ne plešejo samo telesa, ampak tudi čustva.

View Gallery 9 Photos