V Paradi plesa. Vanesa Krenker & Renata Alibegovič

Vanesa in Renata na snemanju oddaje Parada plesa (foto: Lea Slapar)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljamo strastni plesalki, pedagoginji in koreografinji. Vanesa Krenker prihaja iz Celja in je razpeta na vse plesne strani neba. Poučuje in pleše hip-hop, za svojo kariero pa je hvaležna Mihi Pozniču. Zakaj, izveste v oddaji, kamor je prinesla tudi predmet, od katerega se le redko loči.

Vanesa Krenker

Renata Alibegovič je Ljubljančanka, ki skoraj vsak dan kreira v Idriji. S plesalkami Plesnega kluba Idrija je osvojila kar nekaj bleščečih naslovov. Je pa zaupala, da si bo od plesa vzela nekaj časa premora, da bo lahko ugotovila, če je ples res tisto, kar jo v življenju najbolj veseli. V oddajo je prinesla cel kup predmetov, na katere je zelo navezana.

Renata Alibegovič

Za obe gostji pa brezkompromisno velja, da sta rojeni s plesnim DNK-jem. Premierno si lahko oddajo Parada plesa ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 ter v dveh ponovitvah, in sicer v sredo, 6. junija, ob 10.30 in soboto, 9. junija, ob 12.00. Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!

Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
View Gallery 4 Photos