V Paradi plesa. Rokenrol z Mirjam Kerpan Izak ter jazz in šov s Petro Bremec!

Mirjam Kerpan Izak in Petra Bremec bosta moji nedeljski gostji. (Foto: Lea Slapar)

Vabljeni k ogledu oddaje o plesu ob 18.45 na TV3!

Prva oddaja v letošnjem letu bo v znamenju dveh plesnih ustvarjalk, ki sta na plesni sceni kar nekaj časa. Mirjam Kerpan Izak je plesna dama, ki na področju rokenrola kraljuje že 40 let, od tega je že 16 let predsednica mednarodne rokenrol zveze. Pogledala bo v preteklost, nas seznanila z novostmi na področju te plesne zvrsti, ki pri nas nima ravno veliko zanimanja, in razkrila, ali bo marca znova kandidirala za šefico mednarodne rokenrol zveze.

Mirjam Kerpan Izak in …

Petra Bremec deluje na plesnem področju polovico manj kot Mirjam in je 20 let aktivna na polju jazza, šova in modernih tekmovalnih plesov. V njeni plesni šoli Petra v Kopru pleše mlado in staro. Lani je z varovankami postala svetovna prvakinja v formacijah plesne zveze WADF na tekmi v Budvi. Zakaj tekmovati ali pa zakaj samo nastopati, so večna vprašanja naše oddaje. Petra pa z veseljem odgovarja in dodaja, da “bleščic ni nikoli preveč”.

… Petra Bremec (foto: Lea Slapar)

Ali gre za kolajne ali za tiste prave bleščice, pa izveste v oddaji Parada plesa danes premierno ob 18.45 na TV3. Ponovitve pa vas čakajo v sredo, 12. 1., ob 15.15, v soboto, 15. 1., ob 11.45, v nedeljo, 16. 1., ob 18.45! Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!