V Paradi plesa. Gašper Kunšek & Nejc Nayco Osovnikar & Samo Polutak Kos

Nejc, Samo in Gašper v oddaji Parada plesa (foto: Lea Slapar)

V današnji poletni Paradi plesa, ki bo na sporedu ob 22.15 na TV3, bodo kraljevali moški, in sicer tisti, ki se aktivno ukvarjajo s hip-hopom, battlom, freestylom, break plesom in sodobnim plesom. Gašper Kunšek je nekoč bil zvezda tekmovalnega šov plesa, danes pa sodi v sam vrh sodobne plesne scene. Z Nejcem Naycom Osovnikarjem, ki je odličen hiphoper in freestyler, sta odprla nov plesni prostor, imenovan Scena. Scena se je z letošnjo sezono iz prostorov na Viču v Ljubljani preselila za Bežigrad v enega od nekdanjih prostorov PŠ Urška.

Nejc Osovnikar in Gašper Kunšek

Samo Polutak Kos pa je začetnik slovenskega hip-hopa in spomnili se bomo, kako je bilo nekoč in kako se hiphopa danes. Samo za konec septembra že napoveduje tretjo hip-hop konvencijo, na kateri obljublja cel kup presenečenj, med njimi tudi seminar plesnega ocenjevanja break plesa, imenovan Trivium. 

Samo Polutak Kos

In to bo tudi zadnja poletna Parada plesa. Kmalu vas čaka nova sezona, in sicer se najdemo znova skupaj v nedeljo, 9. septembra, ko vam že pripravljam ekskluzivno reportažo z dunajskega plesnega festivala ImPulsTanz. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
 

View Gallery 4 Photos